Tuesday, May 17, 2022

Where Is Your Raya Photo?

 Assalamualaikum...

Hi korang...

Aduhai...see..how busy i am (rolling eyes)...cuti malas nak buka laptop...bila dah ada yang tanya baru nak gelabah puyuh kan...sebenarnya kalau nak tau la...gambar raya memang menimbun...banyak giler..rasa nak share semua tapi kang bosan plak orang tengok...tapi tu la..gambar raya tu hanya untuk 2 hari je tau...raya yang selebihnya tak amik pun gambar sebab tak kemana...lebih banyak duduk rumah jer tahun ni..SA kan tak berapa sihat sebab mengalami masalah selera kurang...lepas tu dengan jalan always jammed memang takde la SA nak pi berjalan...x kuasa la aih...

Memandangkan ramai dah tanya gambar raya SA...meh la SA share...malas plak nak pilih...mana yang ada je la erk...korang tengok gambar jer la erk...malas nak letak caption...gambar family tu tak complete sebab keluarga adik lelaki xde...raya terkejut kan..so semua plan jadi kelaut dalam...









































Lepas minum...lepas salam salaman minta ampun dan maaf, kami gerak ke Kg Tanjung Rantau. Kampung sebelah Pak Zain...adik beradik Pak Zain ramai kat sana...sebenarnya da banyak lagi gambar raya...nanti la SA share lagi erk..SA notice tak amik gambar kami berempat..Mak Pah, Pak Zain dan Dania dalam tema hitam...eh..next year kami beraya 4 orang je tau...yang lain- lain semua sebelah mertua diorang...sedihnyaaaa....


10 comments:

  1. Haaa ko sekali up, berderettt gambo.. lawa baju SA.. Sis pun hitam gak tahun ni... sama juga dengan Sis, raya pertama dan kedua je beraya, pastu rehat, cuti hujung minggu baru sambung balik..

    ReplyDelete
  2. Meriah gambar raya dia. Kita tak ada gambar salam2 tahun ni. Salam pun dalam kereta aje, hihihi.

    ReplyDelete
  3. hahahaa alamak salam kaut bdk2 cam xde je ni kita hahaha... memasing x sabar nak amek duit raya :D

    ReplyDelete
  4. meriahnyerrr 👍👍 gmbr rumah mertua mana lak? 😅😅

    ReplyDelete
  5. saya pun ada banyakkkkkk lagi gambar raya sebenarnya, tapi tak upload pun..pilih2 mana yang rajin je..hahahahha

    ReplyDelete
  6. Yey, sama warna tema kita. SA, tiba-tiba kan teringat cerita mamat dalam komuter. Dulu ada terbaca, lepas tu tak tahu apa endingnya

    ReplyDelete
  7. Bekenan pulak uncle denga rumah kayu tu.... Maaf zahir batin SA!

    ReplyDelete
  8. tengok gambar aje pun dah terasa kemeriahannya kak

    ReplyDelete
  9. Cantiknya baju raya keluarga Kak SA.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah