Thursday, May 12, 2022

Lunch Mat Rock Ayam Goreng Kunyit

Assalamualaikum...

Hi korang...

SA busy betul la hari ni...makan pun dah x ikut time....ni SA baru lepas makan...nasib memang dah order awal- awal..kawan opis order terus SA pun join sekali...

Lama x makan Ayam goreng Kunyit Mat Rock ni...last makan rasanya 2 bulan lepas...sedap macam biasa...sambal tu rasa membunuh lidah...pedas yarabbi...rasa bergelodak perut..baru nak ok cirit birit...sudahnya amik sikit2 je bagi rasa je la...



Satu bekas ni RM8.60 termasuk delivery charges..


ayam kunyit dia banyak gak..


Tengok cili ni pun seram...pas tu buka je bekas ni bau cili pedas dia kuat...

 

Alhamdulillah kenyang....memandangkan SA sibuk...entah bila ada masa nak bawak bekal...hari tu perut meragam kan...ni baru nak ok...tengok la minggu depan la kot start bawak bekal...ni masih dalam keadaan kerap cirit birit...

8 comments:

  1. hahahahaha... makan ni kena sediakan air bergelen ni :p

    ReplyDelete
  2. Seram dengan kepedasan sambal tu. Berapi lidah

    ReplyDelete
  3. adeh... ni mknn mmg mesti carik kalau ke kl... boleh je buat sendiri tapi yg beli kt sana jugak sedappp

    ReplyDelete
  4. Kita pun sakit perut pagi semalam, syukur tak teruk. Selalu dengar Ayam Kunyit Mat Rock ni, tapi kat JB takdok. Kena cari kat KL kot.

    ReplyDelete
  5. sdap mkn kalau pedas..selera..:)

    ReplyDelete
  6. Kalau pedas sangat memang tak mampu nak habiskan. Mujur gak dia tak curah sambal terus sekali. Naya tak habiskan. Banyak jugak tu ayamnya. Okaylah dengan harga sekali delivery.

    ReplyDelete
  7. nampak sedap mat rock ayam goreng kunyit nih

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah