Thursday, May 26, 2022

Sarapan Di Kayu Nasi Kandar NuSentral Lagi....

Assalamualaikum...

Hi korang..

Rasanya lepas je raya ni first time sarapan semula kat KNK NuSentral ni...lama dah tak sarapan kat sini..SA ngan kawan opis..sebenarnya kan...boss takde semua pi retreat so dapat la kami sexy2teri ni semua pi sarapan kejap...lepas tu balik semula ke office...lepas tu level SA kena pindah turun level 7 sebab ada positive case...one of my colleague positive semalam...ingat dah takde dah Covid ni...masih ada lagi menyerang walau dia tunjuk symptom demam selsema dan batuk..tetap la bahaya...so level SA kena sanitize la hari ni....

Jom la tengok apa kami makan...


Ela makan roti puri...


SA teringin nescafe tarik


Roti telur SA


Up vadey...


Sempat ootd jap..nak tunjuk skirt cantik Adam hadiahkan


SA kat level 7

 

Kawan yang positive tu semalam memang bergaul la ngan kitorang...kira kami ni semua dah jadi close contact..ya allah risau betul la..harap takde pape la kami semua sebab kami tetap pakai face mask dan utamakan SOP...

Eh nak tanya la...okey tak skirt tu kat SA...lama x pakai skirt2 labuh ala- ala pricess ni...entah apa mimpi si Adam tu bagi SA hadiah skirt labuh2 ni...nak tengok SA cantik x pakai skirt2 macam tu...aduhai mamat tu...kalau nak tau kat mana dia beli skirt tu bleh check kat IG SA ye...cantik2 gak baju dan skirt dalam tu....

6 comments:

  1. Vadey tu kan memang terpaling feveret! Tapi kat sini susah nak jumpa. Wu3.

    ReplyDelete
  2. Bahaya la melawat blog akak ni. Semua makanan. Laparrr haha

    ReplyDelete
  3. semoga takde apa2 kak. insya allah kalau folo sop susah dia nak jangkit

    ReplyDelete
  4. hah Adam hadiahkan?! OMG!!!! Haruslah cantikkkkkk

    ReplyDelete
  5. cantik la skirt tu kak..sesuai ngan akak..:)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah