Monday, May 23, 2022

Life Is Better With Cookies...

Assalamualaikum...

Hi korang...

Hari ni SA sedikit Monday Blues...hahaha...lama x rasa macam ni...maybe sebab dah sedap2 hari duk rumah makan tido sepanjang masa kan..pagi tadi SA sarapan berat...Nasi goreng Pak Zain masak dengan ikan talapia goreng berlada...so kenyang sampai ke petang...tengahari SA x keluar makan pun..SA cuma makan sebiji buah orange Navel dan makan la kuih2 raya tu ha...xde rasa nak makan nasi ke atau apa...macam SA cakap la...pelik kan...ntah bila la nak berakhir rasa macam ni agaknya....kalau tak kurus banyak x tau la...risau gak kalau tetiba jadi macam ni..ada penyakit ke..baru je buat check up..SA sihat kata doktor..nak kata kencing manis mustahil sebab bacaan gula dalam darah 4.9. Sejak masalah tonsil hari tu SA jadi macam ni....pelik tul...doktor plak cakap takde apa yang pelik kat SA...



OOTD hari ni pakai light blue..oranaag lain nampak grey...sebab seluar SA pakai pun kaler grey+light blue...


mengunyah rempeyek je kerja SA sambil buat kerja...mula lepas rambut..lepas tu dah rimas terus ikat rambut


Habis jugak ni kang kalau x berhenti mengunyah

 

Bak tagline tu kan...Live is better with cookies...haaa ye la better...kalau x manis macam ni ok la...kalau manis masalah tu...

Macam mana nak buat ni ye....perut tak lapar pun ni....kang balik rumah pun sama tak makan gak...air pun dah 2 kali top up ni...penat pi bilik air....

9 comments:

  1. kalo tgh makan kene ikat rambut erk., ;p

    ReplyDelete
  2. Kemain sedap tengok Kak mengunyah

    ReplyDelete
  3. Susah hati juga ye kalau takde selera nak makan ni.. hopefully semua oklah SA ye..

    ReplyDelete
  4. Sedapnya rempeyek. Rasa macam lama pula tak makan rempeyek.

    ReplyDelete
  5. nanti try minum teh hijau suam2...bagi mood naik sikit tau

    ReplyDelete
  6. Cici pun nampak macam grey hehehe.

    Sedal mengunyah, tau tau kang habis sebalang

    ReplyDelete
  7. ammi nampak macam grey...

    takut nak simpan cookies kat office sbb nanti confirm mulut tak reti nak stop munching

    ReplyDelete
  8. Cantik bacaan gula SA. Memang normal tu. Kak Amie tak tahulah berapa bacaannya sekarang.

    ReplyDelete
  9. ralit makan sedar2 tinggal suku tu karang kan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah