Sunday, May 22, 2022

Dah Bayar Domain NetKL

Assalamualaikum...

Hi korang ...

SA memang renew domain setiap bulan 5...sebab domain SA akan expired 1 June setiap tahun...harga dh naik sikit dari sebelum ni RM45 now dah jadi RM50 lebih skit...takpe la still bleh manage kan...mulanya SA pelik apesal xde email untuk review...nampak NetKL lalu lalang kat timeline FB terus SA tanya...bagus diorang response cepat. Tak sampai 1/2 jam dh settle dh SA bayar domain .



 

Korang dh bayar domain ke? Nanti kalau rezeki lebih SA nak bayar domain 2-3 tahun la...senang skit...kalau setahun ni kadang-kadang bleh lupa ..

Jumpa lagi next entry...jangan lupa bayar domain ye...


7 comments:

  1. abe kie dah byr uyk 2 thn terus sebelum harga dinaikkan tempohari...

    ReplyDelete
  2. aah.. dah naik kan netkl ni? nasib baik naik x byk sgt... sy byr bln 11 thn lepas

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..dah boleh updates blog laju2..:)

    ReplyDelete
  4. Semoga dipermudahkan urusan Kak SA untuk menulis di blog.

    ReplyDelete
  5. aha, better buat 3 - 5 tahun terus...tapi kena alert dengan email renewal..

    ReplyDelete
  6. ammi punya renew bulan 10 nanti..
    bulan 10 karang genaplah setahun blog lama ammi dikuburkan dek blogger huhu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah