Monday, May 9, 2022

Selamat Hari Ibu Buat Semua Yang Bergelar Ibu

Assalamualaikum...

Belum terlewat rasanya untuk SA ucapkan Selamat Hari Ibu buat semua yang bergelar Ibu tak kira dimana anda berada. Especially buat semua readers dan followers SA...SA macam biasa la...wish dan terima wish...sambutan takde sebab hari- hari merupakan hari ibu buat SA..hahaha....apapun SA masak jer la...xde pun potong- potong kek ke apa...

Jom tengok apa SA masak...




Repeated sup gearbox sebab tak puas makan masa raya tu...


Sup gearbox


Ayam goreng berlada


Sayur goreng is a must 


Sambal sotong kurang cili...cili kisar dah habis...dapat la 2 sudu masa masak sambal ni..ah..jadi la..

 

Hari ni dah start kerja so kurang la SA masak minggu ni...plan nak bawak bekal...tapi x tau bila nak start...bukan la sebab masalah duit dah habis ke apa masa raya...duit tu memang la sentiasa luak...banyak beli barangan adhoc kan sebab orang datang rumah still nak kena jamu..x kan nak bagi makan kuih raya je...so belanja raya ni agak kasar sedikit la dari biasa...so dah kena start berjimat...

Entry raya slowly ye SA update..sebab gambar banyak giler...korang kalau nak tengok gambar bleh tengok kat FB...pada yang dah friend ngan SA la..yang blom friend...meh la add SA.. tgok link kat sidebar...

14 comments:

  1. Saya follow SA balik.
    Sedapnya lauk-lauk yang SA masak. :)

    ReplyDelete
  2. happy mothers day kak SA! terliur pulak tengok ayam berlada tuuu

    ReplyDelete
  3. Uish sedapnya...

    Selamat hari raya Kak SA dan juga selamat hari ibu...

    ReplyDelete
  4. Selamat hari ibu untuk SA jugak...
    Ammi pun rasa nak buat sup tulang weekend ni...

    ReplyDelete
  5. selamat hari ibu bt SA.. semua sdappp

    ReplyDelete
  6. Happy mother's day SA.. mcmane nk add friend kt FB?

    ReplyDelete
  7. selamat hari ibu kak.. nak sikit sup gearbox tu

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Ibu kak dan untuk semua yang bergelar serta merangkap ibu. Okay lagi tu warna sambal sotongnya. Asalkan ada merah merah :)

    ReplyDelete
  9. Selamat Hari Ibu kak dan untuk semua yang bergelar serta merangkap ibu. Okay lagi tu warna sambal sotongnya. Asalkan ada merah merah :)

    ReplyDelete
  10. Selamat hari ibu kepada semua yang bergelar ibu.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah