Sunday, May 1, 2022

Pemenang Top Komentator April 2022 Blog Suriaamanda..

Assalamualaikum...

Hi korang...

Sebelum SA sibuk betul...sebelum blog ni kurang dipedulikan menjelang syawal...sebelum pv turun jatuh menjunam dari naik mencanak..SA nak umumkan pemenang Top Komentator untuk bulan April ni...

Jom kita tengok siapa yang kena kali ini....



Tahniah Adda dari blog www.mamapipie.com 

Seperti biasa buat Adda sila email atau Whatsapp alamat kat SA... insyaallah minggu depan SA kirimkan hadiah...

Buat yang tersenarai dalam list terima kasih kerana rajin berkunjung, x pernah jemu tinggalkan komen...dan x pernah gagal support SA...

Dengan pengumuman tu tadi SA buka kembali gelanggang Top Komentator blog SA dan mencari pemenang baru untuk bulan May 2022. Yang menang dan dah terima hadiah dari SA hanya sedikit je SA minta...just buatkan 1 entry apabila hadiah diterima dan link kan ke blog SA...

Jumpa lagi next entry...esok nak merendang uiiiiii.....




12 comments:

  1. Waah top komentar dapat hadiah la. Macam best je. btw tahniah!

    ReplyDelete
  2. tahniah mama..x berpeluang menang lagi..)

    ReplyDelete
  3. tahniah mamapp.... :)
    eh nama kita ada dalam list ar... ok agak2 bole masuk top 3 tak bulan ni eh :p

    ReplyDelete
  4. eh..nama saya ada. time raya PV memang merudum kan. huhu

    ReplyDelete
  5. Tahniahhh to all top commentators!

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada top commentators.

    ReplyDelete
  7. tahniah semua...bulan ni ammi cuba masukkan diri dalam carta pulak

    ReplyDelete
  8. eh, nama saya ke yg naik tu kak.. wah ... bestnya

    ReplyDelete
  9. Tahniah mamapp dan semua top komentator blog akak.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah