Saturday, May 21, 2022

Meriahnya Syawal KLHQ & Malakoff Long Term Service Award

Assalamualaikum....

Hi korang..

Semalam seperti yang SA war-warkan sebelum ni...so semalam la majlisnya.... alhamdulillah majlis berjalan ngan lancar...cuma semalam cuaca sangat panas..majlis buat kat Anjung Sentral Menara SSM..panas dia x tau la nak cakap..roof top kan...memang berlengas la kami semua...nasib SA x pilih untuk melawa semalam sebab SA dh tau memang akan panas...nasib SA pilih baju yang kain nipis...kalau SA bersiap beria semalam... confirm x selesa langsung kan...

SA x makan banyak sebab x selesa ..yang sempat SA rasa semalam satay daging yang sedap...lembut...siap ada lemak2 kat daging satay tu...pandai orang tu buat...silap plak x amik contact number..pas tu 2 ketul lemang dan rendang cuma lupa amik gambar dan kambing panggang...lepas tu SA banyak minum air je...panas...

Korang tengok gambar ye..nasib ada gambar SA amik award tu... alhamdulillah untuk 10 tahun services SA dapat Plaque dan cash RM2000...rezeki anak...syukur...




















Sebenarnya banyak lagi gambar....

Cukup la kot SA share yang ada ni je ..blom dapat gambar dari official photographer lagi...nanti kalau ada SA share lagi ye...

Hari ni SA lepak aje kat rumah...penat semalam x hilang lagi padahal x buat apa pun...maybe sebab cuaca yang terlampau panas kot ...semua jadi x selesa ..lepas SA masak tadi...baring jap...nak lelap...nasib masak awal...... 

6 comments:

  1. Replies
    1. X makan sgt Syaz sebab panas betul masa ni..banyak minum air je

      Delete
  2. Tahniah SA. Nampak dapat award tu.

    ReplyDelete
  3. tahniah kak..dah 10 thn kerja tempat yg sama..meriah sambutan raya..:)

    ReplyDelete
  4. tahniah SA...dpt award..

    ReplyDelete
  5. Tahniah! Semoga terus sukses.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah