Thursday, May 12, 2022

Video Shooting For Long Term Service Award

Assalamualaikum...

Hi korang..

Ya allah busynya SA hari ni...SA akan amik award next week so semalam dapat info hari ni merupakan sessi video shooting dan siap terlibat kena pakai baju corporate untuk amik video shooting. So SA antara yag terpilih...malas nak pakai corporate uniform tu dari rumah so SA siap kat opis je...nasib SA ada iron dan baju memang ada kat opis...gigih sampai- sampai opis jer SA gosok baju...hehehe....

So video shooting settle baru kejap tadi...okey la kot...SA xde masalah so takde la retake ke apa sebab dah biasa...awal- awal SA nyer session dah ok...lepas je selesai SAa snap la gambar 2-3 keping untuk simpan kat dalam blog ni ha...







Bukti SA gosok baju pepagi tadi..hahahaa..tengah gosok tetiba boss masuk...aik..kat rumah takde letrik ke...hahaha..SA gelak je...
 




SA lapar la...

Kejap- kejap kang SA bertandang la kat rumah korang erk...tak terkejar rasa hari ni...banyak benda nak kena settle....

4 comments:

  1. Amboi, dia punya tekun tekan iron tu.. baik2 luka lengan tu, tajam sangat.

    ReplyDelete
  2. baju korporat kita smp ke sudah tak pernah pakai hehehe.. ntah muat lagi ke idok tu.. masih cantek je tergantung lam lemari

    ReplyDelete
  3. rajin btl kak..siap gosok kat office..klu sya dlu mesti kna sound dah..haha

    ReplyDelete
  4. Wah, siap ada seterika kat office.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah