Friday, May 20, 2022

Settle Di Korbankan

Assalamualaikum...

Hi korang...

Biasanya nak raya memang client akan hantar hamper macam- macam kat office kan...selalunya boss SA memang suruh buka je..sape nak amik bawak balik boleh amik tapi SA gunakan kuasa veto SA untuk buka hamper dan makan sama- sama...lepas raya ni memang mulut nak mengonyel jer kan...kadang pening ke stress ke memang cari makanan kan....

Jom tengok apa yang ada dalam hamper boss ni....terima kasih boss...at least kami ada makanan nak mengunyah....



nampak macam banyak...


SA suka ni...letak kat tempat SA....


Ni SA yang beli dan sumbangkan....


Ni je yang ada...hampernya besar gedabak..dulu suka amik bakul hamper...kali ni bakul x lawa...malas laaa....

 

Ini pun kami 5 orang jer duk ulang- ulang makan...

Ye la..kalau x siapa lagi nak ngabihkan...sampai siapa- siapa depan kami lalu pun kami panggil suruh makan...paksa dan rela...muahahahahaha.....

9 comments:

  1. hahahhaa ni kalau kitrg ramai2 dah msk opis, konpom memasing excited bawa kuih raya... skrg klu bawa konpom takde sape la nk makan hehe

    ReplyDelete
  2. Part paling syok settle kan hamper orang... hehehe..

    ReplyDelete
  3. Banyaknya stok makanan kat office Kak SA.

    ReplyDelete
  4. Aini pun dulu camtu gak..dapat hamper bakul cantik kita ambik..
    Sekarang ni bakul2 biasa je..

    ReplyDelete
  5. kitorang yg bos2 dpt hamper..kumpul rmi2 lps tu agih2kan kt staff

    ReplyDelete
  6. Seronoknya dapat hamper. Dulu-dulu punya hamper makanan sedap-sedap dan susah didapati.

    ReplyDelete
  7. saya sejenis suka simpan bakul hamper lawa kak. kalau xmakan xpe, nak bakul haha

    ReplyDelete
  8. Ni kalau makan sambil tengok drama atau movie, terus licin.

    ReplyDelete
  9. dulu opis lama banyak dpt hamper2 mcm ni..best2 semua. opis baru ni x de plak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah