Tuesday, May 31, 2022

Sambutan Hari Raya Level Office SA...

Assalamualaikum...

Semalam sambutan hari raya office SA dan kami buat secara potluck dan kami collect juga contribution...last minute ramai plak contribute pot luck...best betul..macam- macam ada...so kat bawah ni SA letak gambar yang sempat SA amik semalam.

Paling laku semalam rendang SA...SA buat rendang daging campur paru and of course NS style la kan..pedas skit...cumanya pada mula macam x nak ekluarkan sebba SAa rasa termasin skit...tapi semua kata just nice bila macam ngan nasi impit dan lemang...

awas eh..entry ni banyak gambar makanan...



Semua makanan yang ada semalam..ada yang pot luck dan ada yang order..


Simple deco


Bihun sup ayam


Nasi kahwin order je..ada 3 lauk...kat bawah tu lauk...penat susun gambar caca marba masuk sini


Nasi impit kuah kacang


Buah manggis


Cinnamon rolls


Kelupis dari Sarawak


Choc brownies


Jeli kelapa


Rendang daging+paru SA masak


Daging masak hitam lauk untuk nasi kahwin


Aayam madu dan ayam rose juga untuk nasi kahwin


Kuah dan jelatah rasanya ni


Laksa penang


Mee kari


Kek mamasab


Kuih muih boss bawak


Kuah laksa


Kuah mee kari


Kek chocolate moist 


Buah jambu


Buah orange


Timun dan bawang untuk satay


Kuah kacang satay


Begedil untuk mee sup daging


Lemang


Ice cream one of staff sponsor


Satay ayam dan satay daging


Anak dara ni tengah potong kek choc moist


Rajin- rajin semua...bukan lakonan ye


Selfie sekeping...


Gambar banyak...

Beratus- ratus...kalau boleh nak share semua....just risau korang jemu je tengok nanti...hahaha...ada gambar behind the scene..ada gambar yang proper dan ada gambar dari HP SA...

Stay tune eh...slowly SA buat entry...masihbusy sebenarnya..nak buat entry guna hp pun susah..banyak giler gambar...tengah tunggu gambar dari official photog...

Jumpa lagi next entry...


8 comments:

  1. Suka tengok juadah yang siap berbungkus. Sangat menjaga SOP. Syabas! 👍

    ReplyDelete
  2. Bestnya tengok makanan tu semua... :)

    ReplyDelete
  3. meriah makanan, meriah suasana..buat potluck best!!

    ReplyDelete
  4. Bagus pulak dah pek2 macam tu. Eh, kita suka la kalau rendang ada paru, masin boleh cover ngan pulut.

    ReplyDelete
  5. Sedapnya menu yang ada. Meriah dengan makanan sambutan hari raya ni.

    ReplyDelete
  6. lama dah ammi takde kejadian "open office" gini semenjak duduk berdua je dgn bos. last tahun 2019 rasanya masa kat ofis lama.
    tahun depan nak ajak bos "menyemak" masa open office kat ofis lama kitoranglah

    ReplyDelete
  7. tu dia dh macam hi tea kat hotel dah tu

    ReplyDelete
  8. Dalam semua food, paling suka yang ice cream tu. Bestnyaaaaaa

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????
Comment Yang Elok- Elok Aje Ye......

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah