Monday, October 4, 2010

BFF Wedding



Lisa dan suami yang serba purple..thanks to Dania amik gambar mak yang..

The brides...cun kan..kaler kelabu..


ape ke hal ko buat muko mcm tu June?

hah..ni ko marah kat sapa?

cantiknya pelamin...cuma pengapi lelaki tu mcm ado yangbx kono la...




cantik baju dia...

antara rakan2 yang hadir...

Lisa depan pintu gerbang/arch depan dewan...feeling2 penganti jap..harusss walau dah jadi pengantin basi...

Bunting perkahwinan diorang...


Semalam Lisa dapat jemputan majlis perkahwinan salah seorang Bff Lisa masa Lisa tingkatan 6, Junaidah @June..Majlis buat kat Dewan Orang Ramai Taman Tuanku Jaafar..lokasi kali ni 5 minit jer dari rumah mak Lisa...
Masa Lisa sampai orang dah x ramai sangat dan ngam2 time diorang berarak..
sempat jugak jumpa kawan2 lama dan lepas jer majlis ni Lisa shoot pi rumah rakan sekerja di Seremban 2,Open Hauzz di rumah baru dia..cantik wooo...wit wit...
Selamat Pengantin Baru Buat June..
Moga tabah menempuhi alam baru...Semoga bahagia ke anak cucu...


3 comments:

  1. Lisa u look purple,.sumpah cantik lisa.bunga baju tu cantik, lagi manis dikenakan ngan tudung tu.

    ReplyDelete
  2. comeylah BFF Lisa...Lisa pun aper kurangnya. Cuma x pakai baju weeding jer

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah