Thursday, October 28, 2010

Keywords!!!Biar Betullll!!!!!!!!!

Hah..Lisa gedik???

sapa la yang pandai pi google Lisa gedik...sib baik Lisa x reti nak crop..kalau reti dah lama Lisa

publish kat sini...

Ada lagi satu..dia cari bulu ketiak Lisa..

Weh..boleh ke ko cari..yang heran xde lak Lisa publish pasal bulu ketiak..dah xde benda nak cari

agak eh...the best part..searh ketiak hitam Lisa..

pernah tengok ke ketiak Lisa?

macam macam hal la ..mesti kerja si Anon durjana tu..weh..dalam kain pun nak google ke..

teruk la ko...nanti la Lisa belajar cane nak crop dari Shu...Shu...tolong ajar ye...leh gak tolong

kasi naik tarffic Lisa ni..hehehe..to en /cik/puan/tuan Anon...terima kasih kerana meng google

benda2 tersebut ye...

8 comments:

  1. ape kes ni lissa? shu x paham la...huhu...

    ReplyDelete
  2. lisa, ko nak cropkan, ko pergi kat tempat keyword kat nuffnang tu.tekan ctrl tekan print screen.lepas tu ko paste kat edit picture.ko crop yang nak ambil je.lepas tu save.Tak de ketiak orang lain ke ko nak search.

    ReplyDelete
  3. erghhh x paham lah dikk .. :)

    ReplyDelete
  4. hahaha..kalau tgk kat keyword mmg kelakar la...ade ke patut bende bukan2 yg dicariknya?

    ReplyDelete
  5. hehehe.. biasa lah tu lisaaa.. memang kalau kat keywords tu macam2 yg kite leh jumpa... akak sendiri macam2 word searching yg tak masuk akal pun ade gak kengkandang tu... biler baca cam gelakk sendiri jerk! hehehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah