Thursday, October 7, 2010

Cantik Tak?!! Kipas Pulak

Ini la kerja Lisa...penat duduk..baring.....tenaga habis kat acara Tengok aje...

Lakiku yang gagah perkasa...

pasang bang...pasang....jangan salah pasang yer..

Ko gantung elok2 Nuar..kipas tu mahal..kang jatuh kang..berderaiiiii...

Tadaaaaa...cantik tak?

Cantik kan....asalnya kipas ni utk ruang tamu ke 2,tapi xde hook lak..terus letak kat ruang dining
ateh cakap nanti panggil orang drill pasang hook..dia beli kipas lain...
apa yang penting....kerjasama...

Laki Lisa biasalah kan....

wah...cantik tak? mecing tak?

Ini kipas untuk ruang tamu pertama..mecing ngan lampu tu...
Masing2 puas hati dengan hasil kerja si Nuar ni...teliti..kemas..bayaran pun murah jer..utk pasang 6 unit lampu seluruh rumah..termasuk kipas spesel dan lampu spesel..dia charge RM60..
Berbaloi tak????


8 comments:

  1. BESTNYE DOK UMAH BARU NI... BESAR PLAK TU.... BESTNYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.............

    ReplyDelete
  2. lawa...lawa....tapi kena rajin mencuci la pas ni...bila nak masuk rumah baru ni?

    ReplyDelete
  3. Shu
    - Belum duduk lagi la Shu...tgh deco deco deco...

    ReplyDelete
  4. ieda
    - Kak Long ckp official bulan 12..peh tu nak buat doa selamat ngan house warming bulan 1/bulan 2 tahun depan..

    ReplyDelete
  5. Amboi suria , ini memang betul nak masuk rumah baru.kipas ni susah sikit nak bersehkan.kena rajinlah.badangkan ada.khe khe

    ReplyDelete
  6. mmg berbaloi...boleh ambik contack number ni

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah