Monday, October 25, 2010

Pengumuman....Indahnya Hidup...

PENGUMUMAN!!!!!

Salam U ollss....

Selamat hari Isnin...

Di kesempatan ini setelah hampir sebulan berteka teki..Lisa nak umumkan yang Lisa dah PREGGY hampir 2 bulan..Lisa sendiri tak sedar bila Lisa preggy...alhamdulillah impian menjadi kenyataan..apa yang Lisa harapkan agar kesihatan Lisa dan baby okay sampai tiba saat melahirkan..untuk pengetahuan u olls juga...Lisa bakal bergelar Ibu pada pertengahan June 2011 nanti..seronok kan...masa tu pulak rasanya dah setahun kahwin dan Anniversary Lisa dan suami...baby ni nanti bakal menjadi hadiah x ternilai untuk Lisa..x sabar rasanya...semua family happy dan tentunya suami Lisa pun happy..seronok sebab di manja..cuma satu jer...Lisa asyik makan dan makan..berat badan dah 66kg,boleh dikatakan Lisa kerap makan dan asyik nak tido..harap2 Lisa x mengalami apa2 alahan..doctor kata itu biasa diawal usia kandungan...doakan Lisa yer...insyallah Lisa akan update dari hari ke hari perkembangan diri Lisa yang mmg sedia kembang ni...Buat kak Ina mail, Kak Yus, Kak Neena, Shu Shinju dansemua yang rapat...semoga u olls happy dengan pengumuman ini..Love ya......

30 comments:

  1. wahh..congrates dear~!! hurmmm...nk jgk cam lisa..nak jgk!! :D

    ReplyDelete
  2. hepi sgt lissa.. congratulation.... jadi diri bebaik yer... makan jer lissa... jgn risau..hihi.. nanti baby tu biar comel cam acu shu dia..hahaha...perasan tol saye...hihi...

    To your mr.hubby ~ jaga your wife bebaik..bagi jer ape Lissa nak...hehe....

    ReplyDelete
  3. ALHAMDULILAH SYUKUR!!!!!! TAHNIAH TAHNIAH

    ReplyDelete
  4. kan dah kate...ehehe...tahniah2...take care tau lysa...

    ReplyDelete
  5. ooo patut laa dok loye2 yeak lisa ari tu....dah agak dah mase entry bbq tu heheheeh...

    tahniah dik...mknjage okey...mkn asid folik tu tau...jgn lasak2....ade geng laa lieya memboyot nie heheheeh...rajin2 mkn kurma, kismis mase preggy ni tau....

    **thanks atas kiriman keychain sarawak tu...so cute dear!~

    ReplyDelete
  6. hapie 4 u dear...kan akak dah cakap...insya-allah pasti akan ada rezeki nanti...i'm hapie for u...wah amani dah nak dapat kawan la nanti..take care k..jangan nak melasak taw...ingat pesanan akak taw...dun forget...*amaran nie...* :P

    ReplyDelete
  7. tahniah lisa...tapi jangan pulun makan sgt.nanti seksa nak turunkan balik berat badan tu...

    ReplyDelete
  8. tahniah lisa!!!

    jaga diri & jaga baby sekali(^_^)

    ReplyDelete
  9. deqla manjeww
    -insyaallah..berusaha dan berdoa k..

    ReplyDelete
  10. Shu Shinju
    - wah...seronoknya shu....insyallah June 2011 nanti shu dapat lagi anak buah..

    ReplyDelete
  11. Nazrul azat
    - thanks Naz..hadiah u bro on the way..

    ReplyDelete
  12. ratusiput..
    -hehehe...betul jangkaan ...

    ReplyDelete
  13. Lieya
    - thanks Lieya...jom jadi mama vogue...

    ReplyDelete
  14. Kak Yus
    - ye kak....aduhai..habis la Lisa kali ni...x sabar nak temukan amani ngan baby..

    ReplyDelete
  15. ieda
    -thanks akak..ye la..tapi x leh tahan..kalau x makan gigil..

    ReplyDelete
  16. congrats... jaga kesihatan, makan cukup hati kena senang... :)

    ReplyDelete
  17. SURIA AMANDA: Tahniah Lisa! Next year sambut raya bertiga lah nampaknya....:)

    ReplyDelete
  18. congrats lisa.. jaga kesihatan bebaik k..enjoy every moment time peknen nih..

    ReplyDelete
  19. hee..deqla br jew sebln kwen..lisa??

    ReplyDelete
  20. azzey
    -Thanks..mcm tu la nampaknya

    ReplyDelete
  21. cik pah
    -mekasih cik pah..insyallah..mmg tgh enjoy..

    ReplyDelete
  22. deqla manjew
    -Lisa pun baru lagi..nikah bulan 6 hari tu...

    ReplyDelete
  23. tahniah... kan dah kata hari tu hehehe.. selamat menempuh tempoh mengandung yg sangat mengujakan... take care ya!

    ReplyDelete
  24. owh..lisa kwen bln 6...deqla bln 9..jg ksihatan n kandungan bek2 k..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah