Thursday, October 7, 2010

Cantik Tak?!! Versi Eric Leong

Benda2 yang nak di pasang

Ni je la yang mampu Lisa sumbangkan..sumbang tenaga utk tengok jer...

yang tukang pasang ni anak buah suami Lisa eh..Nuar namo eh...sorry..dia x available yer..dah 2 anak dah...

Drill..jgn x drill..

Lampu eh kocik yo..tapi mahal nak mampuih.....

masa ni mencuba..try and error kata omputih...

Oh Laki i pun ada di situ eh..rajin abang!!wink wink..

Ni kalau x sabar memang habis punah ranah ni...

Kalau bagi Lisa pasang sure sampai ke sudah x siap2..Lisa baran sikit bab2 ni...

Lampu canggih si Ateh
Ni adalah aktiviti family Lisa last week, gila lama terperam citer ni kan...itu belum citer raya yang x habih2 lagi tu..dengan citer gambar kahwin lagik...uishh..tensi..tensi...apa2 pun korang tengok gambar erk,...pas tu cuba komen skit...cantik tak?..jerit ala2 Eric Leong eh...
Jerit kat Entry lagi satu tau....

1 comment:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah