Tuesday, October 5, 2010

Follower Dah 148 orang..2 jer lagi..

Wah...sekelipan mata jer dah meningkat follower Lisa...jeng jeng jeng....lagi 2 jer tau nak genap 150 orang..so siapakah follower ke 150 yang bertuah???kita nantikan yer....cepat la u olls..Lisa nak bagi hadiah ni...senang nak kirim sekali hadiah utk follower ke 100 hari tu...oh...hadiah buat Nazrul Azat follower ke 100 dah ada ..tinggal nak pos jer lagi..alang2 lagi 2 jer nak genap 150...kita sekalikan la yer....sabar yer Nazrul Azat...

Apa hadiah utk follower ke 150?

oh..hadiah berupa beg shopping dari Alfio Raldo menjadi taruhan..Lisa dah tengok beg tu..cantik..bunga2 dan ala2 Long Champ mcm tu....

Apa tunggu lagi...cepat la follow...2 orang jer lagi nih.....

kita tungggggguuuuuuu............................

11 comments:

  1. alaaaaa......kite terfollow awal laaa...huhu

    ReplyDelete
  2. sis saya org yang ke 150.. hehehe..

    ReplyDelete
  3. saperlah yang bertuah tu ye... yang ke 200 ada buat jugak tak... kalau dah jadi follower macam mana

    ReplyDelete
  4. akak nak hadiah boleh.tapi akak dah follow lama.jangan marah, akak gurau je.

    ReplyDelete
  5. gadisBunga
    -hahaha..x dapek tolong dah...

    ReplyDelete
  6. Normal
    - Tahniah!!!!!!!emailkan details yer...

    ReplyDelete
  7. ratu kebaya
    - dah jadi x dapek nak tolong kak oiii...hahahaha

    ReplyDelete
  8. kak ina mail
    - Boleh kak....boleh sangat2..kita exchange gift nak?harga gift x lebih dari RM20...Maun???

    ReplyDelete
  9. AiTotYati
    - x sompek la yang...u yang ke 151

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah