Wednesday, October 6, 2010

Keychain - Giftaway Suka Suka

U olls...

Lisa ada 10 unit keychain dari Sarawak...(kirim kat Dikno ari tu)

sapa nak? angkat tangannnn...hehehehehe..mana nak nampak kan..Pang sekali kat pipi...ok mcm ni..kepada 10 readers Lisa...sapa yang tercepat hantar alamat kat email Lisa...Lisa akan kirim keychain gambar burung kenyalang nih...suka2 jer Lisa bagi ni yer...ingat..10 orang sahaja...yang betul2 series nak ok...hantarkan alamat anda ke email suriaamanda@yahoo.com
sapa cepat dia dapat....takde contest xde apa yer u olls..sebagai tanda penghargaan kepada readers Lisa..Lisa tau blog ni xde apa pun yang best..thanks sgt2 sebab u olls rajin nak jenguk...cepat yer...10 orang sahaja........

14 comments:

  1. lisa, lieya cube2 gak...hi hi hi....harap2 mengena......

    ReplyDelete
  2. sapa kata blog lisa tak best.samanya semua blog.semua blog yang akak pergi maksudnya best.

    ReplyDelete
  3. salam lisa,

    dah emel. cepat tak saya?

    ke lambat gak mcm masa nak jadi followers ke 150 tu?

    huuhuh

    ReplyDelete
  4. saya tak nak keychain.tapi nak hadiah percutian ker sarawak oleh lisa.. hahahaha. pang kene sedas ..

    ReplyDelete
  5. Lieya Latiff
    - oh..baguss..Lisa dah dpt alamat lieya dah..

    ReplyDelete
  6. Kak Ina Mail
    - hehehehe..terharu Lisa...thanks akak..alamat akak mano?x nak keychain ko?

    ReplyDelete
  7. Cik Pah
    - x nak ke?kalau nak bagi alamat..nak hadiah percutian..ko doa2kan ler Lisa ni murah rezeki cik pah oiii....

    ReplyDelete
  8. isk nak...nak...nak...ade kosong lg tak..?ehehe..

    ReplyDelete
  9. ratusiput
    - email Lisa alamat penuh yer...

    ReplyDelete
  10. Nak ikan terubuk masin boleh? hahaha tetiba kan..

    ReplyDelete
  11. deqna
    -keychain ada..ikan terubok yillek..kasi add cepat..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah