Thursday, October 28, 2010

Maut DiCekik Ibu

Weh...semalam nyer citer kat Metro kan...muka depan...alamak..baru hari ni dapat baca..

Kawan2 kat opis ckp lepas sorang2 kena..kalau dah start satu citer..lepas tu akan berkait

kait..perasan x? kalau bunuh...kes bunuh jer banyak..hari2..kalau accident pun sama gak

kan..tapi kes cekik anak dan ada gangguan ni..memang terjadi dalam semua bangsa eh..bukan

setakat orang melayu jer..ni kes meroyan ke? semua bangsa ada kan penyakit meroyan ni?

dah la penat nak melahirkan anak..pas tu..mental pulak pi cekik budak tu sampai mati..kalau

dah tahu ada masalah mcm tu suami kena la bertindak kan...ntah la..susah nak cakap sebab Lisa

belum melahirkan...tapi ada ke kaitan dengan Meroyan ni?Lisa x leh dengar la citer2 melibatkan

baby ni..mesti nak tau citer sampai habis...meroyan tu macam aman eh?ada kena mengena

dengan mental ke?

5 comments:

  1. SURIA AMANDA: Takut dgn kes bunuh2 skrg ni...

    ReplyDelete
  2. meroyan tu macam tekanan perasaan.lelebih lagi perempuan yg dalam pantang.

    ReplyDelete
  3. meroyan tu ada kena mengena ngan mental dan emosi ar..perasaan dia terganggu..dia rasa anak tu menyusahkan dia..sbb tu dia bunuh..nak2 kalo budak tu nangis je..dia stress terus cekik..tu kalo org lepas beranak kena jaga betul2 dlm pantang..jgn main sambil lewa je..

    ReplyDelete
  4. lisa...kat metro hari ni tulis post mortem budak tu takde tanda2 di cekik pun..tgh investigate semula punca kematian dia.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah