Wednesday, October 6, 2010

Sapa2 nak Order Ikan Masin Terubok


Okey lah..citer banyak x mo..korang kalau nak order ikan masin terubok ni leh la contact details kat bawah ni yer..x yah la nak pi Sarawak lak semata2 nak beli Ikan Terubok Masin nih..kepada yang teringin tu sila hubungi :
Pembekal dan Penjual Ikan Terubok Masin
dan
Telur Masin yang bermutu Tinggi
Pesanan dan penghantaran
sila hubungi
Aswandy
H/P > 016 808 5710 / 014 688 7105
Atau
Rudy
H/P > 013 822 3440 / 014 8899104
Korang call jer no diatas tu, order baper banyak, buat payment pas tu orang tu akan pos kan..
senang kan? x yah korang susah2 nak naik flight mahal2 pi Sarawak..kecuali la bajet korang lebat kan?Harga ikan mengikut Saiz yer anak2...cehhhh....
Psssst > Gambar kat atas tu masa family Lisa berkunjung ke Pasar Tamu Satok Sarawak Julai 2010 - Tujuan asal nak hantar adik bongsu kat Unimas..lepas hantar diorang gedik2 kat sini (Motif jeles)....

9 comments:

  1. salam..

    wah sedapnya kalau dapat gorengkan..


    jemput ke sinar raudah..
    http://sinarraudah.blogspot.com/2010/10/di-tindih-makhluk-halus-semasa-tido.html

    ReplyDelete
  2. hari tuh mak cik cik pah pun balik dari sarawak.. abis gak lah rm 50 beli ikan nih.. tapi cik pah pesan yg kecik kecik.. senang nak goreng.. kalau besar dah goreng tak abis sayang jer.

    ReplyDelete
  3. Sodap ni leh ler orderkan hehe

    ReplyDelete
  4. amy
    - memang goreng pun sodap...

    insyallah dtg berkunjung...

    ReplyDelete
  5. Cik Pah
    - Lisa x layan ikan masin pun...tak tau la naper..tapi amik jugak orang hulurkan..x ambik kang kecik lak hati..

    ReplyDelete
  6. Posh
    -tukang promote je kak..nak oreder sdn bhd yer..

    ReplyDelete
  7. akak sukalah makan ikan terubuk ni.sodap.tang sisik dia garing.nanti boleh order.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah