Monday, October 25, 2010

Melayan Anak Buah Karaoke

Ini kejadian bulan lepas..lama gile simpan citer ni x kuar2..semua sebab emosi x berapa nak kena baru2 ni...nak jugak salahkan emosi kan...jom tgok gambar2 kat bawah ni cara2 kami meluangkan masa melayan anak2 buah.. tapi dalam gambar ni sorang jer anak buah yang kami bawak..yang lain2 tak de masa...ye lah ...

dimulakan dengan tuan tanah kedaung..

anak buah kami (sebelah suami) Bangah Fahmi

Bapak buah yang over ..

suami isteri melampau over..

kami..alamak sekerat jer lak ...

ok..penuh pun the 3 of us..

Abang memang suka manjakan anak buah dia

Like Pak Su Like Anak Buah


Mana nak dapat Mak Su sporting mcm ni...
kami kalau pergi karaoke memang mcm ni..dari ayu sopan baik jer muka..jadi nakal sangat..kalau ramai2 lagi best kan...nak plak kami suami isteri ni memang suka menyanyi..jadi anak2 buah memang happy jer..(perasan jap)


1 comment:

  1. bestnye karaoke....:)
    kalau dekat nak jer join lissa...hehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah