Thursday, October 21, 2010

Dah 15 Tahun? Tukar Jer lahhh....

KORANG PERCAYA TAK????Ha....mesti tak percaya kan? Mak Lng Lisa memang menjaga barangan elektrik kat rumah dia...mesin basuh yang dia guna dah berusia 15 tahun dan dia beli 15 tahun yang lalu...mesin basuh ni buakn auto yer...jenama Panasonic....kita tgok gambar lah yer....x reti nak citer la...awassss!!abaikan para model2 seksiwan kita yer...Malaysia kan..udara panass..berlengasss..masing2 pakat berlenggeng..eh betul ke ayat ni..?belasah jer la...


Bang Long tolong.....tolong??yer ker...bukan tolong tgok ker?

Pak Lang dah macam specialist dah..tgh nak repair padahal dah tau x leh repair dah..mesti dalam kepala fikir...melayang la duit aku ....

Masih x berpuas hati....cuba dan cuba...

jenguk...mana la tau..ada magic mesin tu boleh ok....
Hahahaha....xde maknanya ok...memang dah sampai ajal nya...nama pun dah 15 tahun guna kan..sejak anak dia kecik2 lagi...hukum buang jer dan beli lain jer la....
apakah kesudahan citer pasal mesin basuh ni? rasanya beli lain kot sebab Mak Lang merajuk x nak basuh baju guna tangan....kesian Pak Lang...


7 comments:

  1. ngeee..lama nya tahan ek..pandai jaga~

    ReplyDelete
  2. SURIA AMANDA: 2 Technician sekaligus! cayalah!

    ReplyDelete
  3. huhuhuh! lama tahan, tapi patut beli baru, dah 15tahun kan :)

    ReplyDelete
  4. salam kenal sis..brg2 arwah mak satu demi satu rosak sis..dulu peti ais..berusia dkt 25 tahun..skrg blender yg dh nk cecah 30 tahun lak rosak..brg dulu mmg tahan lama kan..

    ReplyDelete
  5. same usia ngan mak akak nyer peti ais jugak tapi baru jer tukar last month :))

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah