Friday, May 5, 2017

Akhirnya...Terjebak Juga Makan Ayam Goreng McD

Hi korang,

Sekarang kan..waktu lunch atau 1/2 jam sebelum waktu lunch masing2 dok pening fikir nak makan apa...SA for sure x makan nasi buat sementara..diet nasi...tapi adakala pening tak tau nak makan apa..so Rabu ari tu kawan- kawan ajak tapau McD...SA pun ikut la..hajat hati nak makan Double Cheese burger tapi tgok ramai beli ayam goreng panas2 terus SA pun terjebak...alahai...cepatnya terpengaruh...


Spicy tetap menjadi pujaan hati...


korang tgok la...juicy...tender...omgggg....alaaaa..teringin lagi...

SA puas hati la...sebabnya...amik set 2 ketul ni walau mahal compare yang fastfood satu lagi tu...sebabnya 2 ketul ayam ni besar gedabak...puas makan dan terlebih kenyang tau...ye..memang ayam goreng je..tapi korang kena pandai request...mintak bahagian thigh dan peha...walaweiiiii...sedap giler la korang...rasa spicy cukup...rempah perap ayam dia best giler..sekali gigit memang juicy...aih terliur plak ni...

Make sure korang beli yang baru masak ...masa SA beli tu..memang baru masak sebab kena tunggu 5 minit...giler laku keras ayam McD ni...no wonder la viral dan sold out selalu...banyak perubahan la ayam goreng McD ni compare dengan yang dulu..dulu masa McD kuar dengan ayam goreng..ayam dia x sedap..keras, kering dan ntah la..x tau nak cakap macam mana..rempah perapan pun x sedap..adakala masin giler...tp yang kali ni memang cukup segala rasa....now SA dah rasa...
korang yang belum rasa pergi la beli dan rasa..but...jangan pilih yang original..amik yg spicy...original tak sedap...alaa..budak kecik pun suka spicy la...

Jangan tunggu lagi korang...pi la beli.....

16 comments:

  1. yg panas2 sedap la kot..sbb ada bc yg org share dh sejuk xsedap...tp mmg iklan die memanggil2 la org dtg beli kn..hehe...

    ReplyDelete
  2. mmg sedap n buat rasa nk mkn lg n lg kan SA

    ReplyDelete
  3. waaahhh....
    sedapnya...bila la nak repeat lagi ni...

    ReplyDelete
  4. Dekat selayang asyik habis je kak. Tak sempat nak merasa lagi. 😂

    ReplyDelete
  5. sedap erk....rietta pown belom cuba lagi....

    ReplyDelete
  6. busyra pun suka. pedas nawww.. hehe. sedap!

    ReplyDelete
  7. telan air liur jelah hehehe kena cuba jugak nanti sebelum puasa

    ReplyDelete
  8. alaaaa sedappp..sy tak try2 pun lagi..sebab pergi je selalu habis kena tunggu.. i is malas nk menunggu hahaaa

    ReplyDelete
  9. Salam singgah petang SA....wahh...sedapnya tengok ayam goreng McD tu...terliur lah...

    ReplyDelete
  10. x berkesempatan rasa lagi..hana p aritu habis...

    ReplyDelete
  11. cikja dah rasa dahh!seriously best and sesuai tuk orang yang suka pedas!hehe

    ReplyDelete
  12. ayam goreng mcd sedap gila kan ! liza pon 1st time rasa.. haha padahal sebelum nie ada je jual. tapi mcm tak pernah terfikir pon nak beli. hehe

    jalan2 la ke sini nnt ye. hehe :-* tq awak https://superbvitaminhouse.blogspot.my/

    ReplyDelete
  13. Betul2x makan panas-panas memang sedap. Pergh memang tak boleh lupa la krup krap die tu hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah