Monday, May 8, 2017

Minggu Setiausaha 2017 | Ella, Aiman Tino & Sufian Suhaimi

Hi korang

SA berpeluang ke Minggu Setiausaha 2017 pada 27 April 2017 yang lepas dimana kali ini SA berpeluang menyaksikan penyanyi pujaan SA iaitu Ella. Gabungan 3 artis ni memang yang terakhir untuk minggu setiausaha. Ribuan terima kasih kepada boss SA iaitu En Azhari Sulaiman yang belanja SA dan juga 2 orang lagi rakan sekerja.Ekceli dah lama tak pergi Minggu Setiausaha ni...tapi bila dah boss belanja kitorang happy la...bagai pucuk dicita ulam mendatang kan...macam orang mengantuk disorong bantal...memang happy la...melaram la kami bertiga masa tu...sesekali kan..




Ni muka x sabar nak pi Saloma Bistro


Kami bertiga di hadapan backdrop 


Selamba je mintak org amikkan gambar..sekali tu yg amikkan tu travel blogger..dia kenal SA kot..SA mmg x kenal dia tp xpe la..terima kasih daun keladi..


Mula2 masuk duduk kat meja..


3 of us...


Terjumpa Kak Rozanna Hassan PR dan jugak kak Abot yg dulu popular dengan album Alternatif Buat orang Timur


One more pose 


Yeay nak start dh


Persembahan pertama dari Suffian Suhaimi




Diikuti persembahan Aiman Tino





Masa ni tgh tunggu persembahan Ella.abaikan muka tgh byk jerawat halus


Yeay...Ella muncul dengan lagu KESAL


Cantik Ella kan






Penghujung persembahan.... Mereka bertig menyanyikan lagu Standing In The Eyes 


Sempat amik gambar dengan Aiman Tino


Dengan Suffian Suhaimi


Dengan Ella!!!


One more


Ni dari Kamera kawan..


Pose like an artist at red carpet...ciss berangan...

Lepas habis jer majlis terus balik opis semula..kami balik dengan hati yang puas..mula2 dulu mcm alaaa..kenapa Ella..kenapa x artist lain..but sebenarnya..Ella pun best...walau x banyak kominikasi ngan penonton..kami tetap terhibur dengan persembahan Ella..lagu semua best2...terima kasih x terhingga buat boss..next year boleh la belanja lagi...
#ehhh...


10 comments:

  1. bestnya kak
    org2 situ msti ramai nk jumpa ella.... sampinggan je sufiana suhaimi ngn aiman tino tuh....
    makin cantik ella sejak bertudung, manis

    ReplyDelete
  2. Best nya kak dpt attend Secretary week. Baru lah rasa di hargai ye. Ella lagu2 lama dia semua sedap kak. Ana layan juga. Hehe. Aiman tino pun ada. Bestnya.

    ReplyDelete
  3. Masa masuk keja gomen, tahun pertama je dapat attend minggu setiausaha ni..Lepas tu krik krik..haha

    ReplyDelete
  4. Nampak semua artis friendly...mesti rasanya lain bila dapat tengok persembahan secara live..

    ReplyDelete
  5. untungnya boleh selfie dengan pian!!!!!! jealousnya hahahaha

    ReplyDelete
  6. eeehhhh abot..lama tak dengar berita dia..

    ReplyDelete
  7. wah bestnya..dapat jmputan jgk tp jauh..huhu

    ReplyDelete
  8. Wah bestnya SA, dapat jumpa Ella lagi..

    ReplyDelete
  9. Jeles.. Jeles.... Saya suka ellaa.... Dati kecikkkk huhu

    ReplyDelete
  10. Wow. Aiman Tino. Dia rela dibenci tak? Kak Suria pi SBB tak?

    #TheRealBloggerMak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah