Wednesday, May 24, 2017

Rezeki Menang Giveaway Milagro Coffee

Hi korang...

SA kan baru- baru ni saje la suka- suka join giveaway di facebook Milagro Coffee kan...saje suka- suka dan tak sangka SA terpilih jadi antara pemenang...alhamdulillah rezeki SA kan...ingat susah nak menang..tak sangka plak ada luck..TERUJA betul plak bila terpilih sebagai salah seorang pemenang


SA menang ...yeay


SA dapat buku Mudahnya Menjemput Rezeki..alhamdulillah .suka baca buku macam ni...Dan juga satu sachet Milagro Coffee...bila dh merasa menang macam ni kan..terus rasa nak join banyak2 GA lagi...hahahaha..GA sendiri pun x buat lagi..x tau bila nak buat..tgok la lepas raya ke kan?

Ada nak sponsor hadiah ke?

SA Cadang nak buat GA...tp tak confirm lagi...tengah fikir lagi nak cari penaja hadiah ke tak....

20 comments:

  1. wahh bestnyaa. tahniah kak SA! buat la GA kak sa. kc support join nanti hahaha

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki kak. wajib join kot kalau akak buat GA.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki tu..tahniah..

    ReplyDelete
  4. Tahniah kak... Murah rezeki akak kali nie.. =)

    ReplyDelete
  5. tahniah! murah rezeki SA �� nak sponsor ga SA heheheeh

    ReplyDelete
  6. Rezeki sungguh..hehe..coffe milagro sedap..emmm, sedap ekkk.. hihi

    ReplyDelete
  7. Milagro Coffee ni popular gak dikalangan blogger kan? Tahniah kak. Harap lepas ni auni pulak. Hihi..

    ReplyDelete
  8. waa.. bestnye kak SA !! selalu menang GA tau.. hee~

    ReplyDelete
  9. Tahniah kak SA. Murah rezeki akak

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah