Friday, May 12, 2017

Hadiah Buat Pemenang Kedua & Ketiga Top Komentator April 2017

Hi korang,

Kerana dilanda kebizian yang melampau dan masalah kecederaan kaki SA lambat uruskan hadiah untuk pemenang Top Komentator April 2017..yang dua pemenang SA akan jumpa di #SBB2017, yang no 2 terpaksa post kan...memandangkan SA punya pergerakkan agak terbatas maka urusan pengeposan agak lambat...harap pemenang semua faham situasi SA..alhamdulillah sekarang keadaan kaki makin pulih tetapi pergerakkan masih terbatas..

So..SA akan kirimkan hadiah di bawah untuk pemenang ke 2 ..yang mana satu tu surpeise ye..kenapa SA pilih Face Mask? Sebab SA nak pemenang SA cantik laaaaaa....haaa....boleh cantik2 gitew kan...semua Face Mask ni SA beli kat SASA Sri Hartamas Shopping Complex...


Sapa bakal memiliki Rice Soothing Face Mask?


Sapa bakal memiliki Refining Herbs Mask?

Tungguuuuuuuu....



Pengumuman untuk pemenang ke 2 & ke 3 Top Komentator May 2017 pun akan menerima Face Mask dari SASA ni...Harap2 pemenang adalah wanita...buat korang yang masih belum komen blog SA, Sila berbuat demikian...
Hadiah buat pemenang utama nanti SA akan umumkan next week lepas SA jumpa hadiahnya....

Jom la jadi pengomen Tegar.....

All the best.....


7 comments:

  1. waahh all the best smua pgomen tegar =D

    ReplyDelete
  2. Best sgt kalau dpt pakai mask. Rasa tenang dan hlg rasa penat.

    Good luck pada semua. Bg laluan pada org lain pula :)

    ReplyDelete
  3. tahniah pada siapa yg dapat..:)

    ReplyDelete
  4. sha dapat yang refining herbs mask hehehehe lembut je muka lepas guna!

    ReplyDelete
  5. Tahniah siapa yang dapat.. melepas lagi saya bilang. takpa lain kali saya akan cuba yang terbaik

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah