Tuesday, May 16, 2017

Harum Malam Supplement Terbaik Untuk Wanita Abad Ini

Hi korang...

Sebagai wanita berkerjaya sememangnya perlu tampil cergas dan bertenaga sepanjang hari..kalau 15 tahun yang dulu hanya banyak vitamin di pasaran..kalau consume vitamin adakala terlupa ambil apabila terlalu sibuk. Kini di zaman serba serbi maju ini terdapat banyak produk supplement yang mampu membuat wanita kelihatan menarik. Apabila kecantikkan terjaga semangat untuk lebih berjaya menjadi tinggi. Katakan tidak kepada kelesuan dan semua masalah yang boleh membuatkan wanita jadi stress. Untuk itu Millennial Gen Sdn Bhd memperkenalkan kepada anda produk supplement yang kian dikenali ramai dikalangan wanita berkerjaya iaitu Harum Malam. Produk yang telah mengubah persepsi wanita terhadap produk supplement. Semakin ramai yang percaya dan mengambil supplement untuk tampil menarik dan kekal cergas sepanjang hari. Siapa yang boleh consume produk Harum Malam ini? Semua yang bergelar wanita termasuk anak dara. Pengambilan dari awal adalah digalakkan.





Kandungan Produk Harum Malam

  1. Pueraria Lobata
  2. Pueraria Mirifica
  3. Sirih
  4. Buah Tin
  5. Kismis
  6. Madu
  7. Goji
  8. Kayu Serapat
  9. Buah Delima
  10. Manjakani
  11. Limau Purut


Kelebihan Produk Harum Malam

  • Mengatasi masalah keputihan
  • Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual, bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
  • Menghilangkan kegatalan dan masalah bau di Miss V
  • Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
  • Meningkatkan pengaliran darah 
  • Menghalang jangkitan kulat dan virus
  • Menyubur dan merapatkan pintu rahim
  • Membasmi masalah bau badan
  • Mengempiskan perut buncit
  • Mengawal berat badan
  • Mengurangkan tekanan
  • Membantu menganjalkan kulit
  • Membakar lemak yang berlebihan
  • Membentuk punggung agar lebih montok
  • Membesar dan menegangkan payudara
  • Anti penuaan dan mencantikan bentuk badan
  • Mengetatkan , menegangkan dan merapatkan otot rahim
  • Melegakan panas badan
  • Memberi tenaga dan kecerdasan
  • Membuang toksin di dalam badan
  • Melawaskan sistem penghadaman
  • Melancarkan perjalanan dan kitaran haid
  • Membuang angin didalam badan
  • Menegangkan payudara


Antara Testimonial yang telah berpuas hati mengambil produk Harum MALAM



AWAS PRODUK TIRUAN!!!


Eh...ada ke product tiruan? Jangan tak tau ye korang..tiada yang mustahil di zaman ini dimana petualang perniagaan sememangnya wujud. Untuk itu adalah dititik beratkan agar sebelum membeli apa2 product korang kena pastikan ianya betul-betul ORIGINAL. Download apps QR untuk memudahkan korang scan QR code yang terdapat pada botol produk Harum Malam. Cara-cara adalah seperti tertera pada gambar diatas. Jauhi produk tiruan untuk mengelakkan tertipu dan menjadi mangsa . Produk tiruan boleh menjadi pembunuh senyap.


Pengalaman SA dengan produk Harum Malam
Sebelum ini SA memang consume produk Harum Malam. Sepanjang mengambil produk ini SA perasan haid SA sangat teratur. Tiada masalah senggugut berpanjangan. Kalau sebelum ini haid SA agak tidak menentu tapi kali ini SA mampu menarik nafas lega. SA juga tidak mengalami masalah kelesuan dan sentiasa cergas sepanjang hari.Kerjaya sebagai PA memang memerlukan tenaga yang kuat setiap masa.Nyata produk Harum Malam mampu buat SA cergas, bertenaga dan yakin sentiasa..

Cara pengambilan:

SA amalkan pengambilan Harum Malam 2 kali sehari iaitu satu sudu besar waktu pagi iaitu sebelum sarapan pagi dan 1 sudu besar waktu malam sebelum tidur.Kesan adalah bergntung kepada setiap individu.
Pengambilan beretru




Harga produk Harum Malam

RM33 (SM)
RM39 (WM)

Berminat atau perlukan maklumat tambahan boleh hubungi:

Millennial Gen Sdn Bhd
Alamat: 11G, Jalan Keluli AL7/AL, Pusat Perniagaan Bukit Raja,
Section 7, 40000 Shah Alam, Selangor

HP: 010 404 2769

Office: 03 3358 5344

Web: www.millennialgen.biz

Facebook :(Kelab Ibu Cantik - Millennial Gen)

Instagram:
harum_malam_hq

11 comments:

  1. Berkat disiplin..tu yang nampak hasilnyakan SA...alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  2. my lecturer beritahu banyak khasiat harum malam ni..oh supplement rupanya.

    ReplyDelete
  3. Macam ok juga produk ni ye ... :D

    ReplyDelete
  4. Bagus ya produk nie, boleh Kak Sue cuba nanti..

    ReplyDelete
  5. pernah viral gak harum malam ni..kemain glamer lagi...good2..biar ramai wanita kat luar sana kenal harum malam...so sesama sihat, sesama mantap gitu luar dalam..hehe

    ReplyDelete
  6. ramai dok try produk ni hah, mcm menarik je nk try..

    ReplyDelete
  7. Boleh rekemen utk org rumah pcl.. maaf lah termasuk entri kewanitaan ni teruskan lah hajat memang nk BW & komen.

    ReplyDelete
  8. ini kan uhuii merapatkan tauu.. auuumm hahahha

    ReplyDelete
  9. Byk khasiat dia kak. Bagus utk consume setiap hari.

    ReplyDelete
  10. Cm suka harum malam ne suppliment the best my pantang.

    ReplyDelete
  11. Best consume harum malam ni. Banyak khasiatnya.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah