Tuesday, May 16, 2017

Susu Moeder Istimewa Untuk Ibu Mengandung dan Menyusukan Bayi

Bila dah disahkan mengandung, pemakanan perlu di jaga.Masa ini la kita wanita akan mula sibuk mencari supplement tambahan untuk kebaikkan kandungan kita. Product Moeder keluaran Millenial Gen Sdn Bhd merupakan supplement berasaskan susu untuk ibu mengandung dan juga untuk ibu yang menyusukan bayi.SA dah melepasi zaman mengandung dan menyusukan anak tetapi  adik bongsu SA baru aje bersalin dan menyusukan anak. Sebagai seorang ibu yang berkerjaya adik SA memang memerlukan supplement atau susu yang mampu menggalakkan  pengeluaran susu badan untuk menampung keperluan bayinya yang di hantar ke rumah pengasuh. Alhamdulillah sejak mula minum product Moeder, adik SA cakap susu memang banyak dan galak keluar. Nampaknya sesuai susu Moeder dengan adik SA.


Inilah Susu Moeder yang mempunyai banyak khasiat



Bila cukup susu baby Taufiq pun kenyang kan?


Bila kenyang dah tentu tidak meragam, ibu nak buat kerja pun senang kan?

Kandungan dan Ramuan Moeder

Dalam zaman moden kini sememangnya banyak product baru di pasaran dan salah satunya Moeder keluaran Millennial Gen Sdn Bhd. Moeder dihasilkn dari Susu Kambing serta di campur dengan bahan tambahan yang berkhasiat.Selain susu kambing bahan lain yang terdapat dalam kandungan Susu Moeder adalah Ekstrak Tomato, Habatussauda, Madu, Ekstrak Anggur, Lutein, Seaweed, Bird Nest, Buah Tin,Kurma, Gam Arab, Billberry, Aloe Vera, Lobak Merah, Brokoli, Betik, Omega 3, Stevia, Vanila dan Non Diary Creamer. Bahan yang terpilih dan berkualiti dengan khasiat yang tinggi untuk ibu mengandung dan ibu yang menyusukan anak. Ternyata adik SA puas hati dengan hasil susu untuk bayinya..bau susu ketika sachet dikoyak dan dimasukkan kedalam gelas pun sangat enak.Susu ini bukan sahaja mempunyai khasiat untuk ibu mengandung dan menyusukan bayi sahaja malah sangat bagus untuk bayi..



Hasil susu untuk baby Taufiq selepas ibu mengamalkan susu Moeder 



Khasiat Susu Moeder untuk Ibu Hamil

1. Meningkatkan Kesihatan Ibu Mengandung
2. Meningkatkan gaya tubuh, stamina dan tenaga sepanjang proses kehamilan
3. Mencantikkan kulit ibu hamil
4. Meningkatkan kandungan kalsium dan zat besi dalam badan.
5. Juga sesuai untuk ibu yang merancang untuk hamil
6. Memberi tenaga ketika proses bersalin

Khasiat Susu Moeder Untuk Bayi

1. Membantu memutihkan kulit bayi
2. Membantu menguatkan sistem paru-paru bayi
3. Mengurangkan risiko jaundice
4. Membina dan membantu kecergasan otak

Khasiat Moeder untuk ibu menyusukan bayi

1. Memberi tenaga untuk ibu
2. Menggalakkan pengeluaran susu dan memekatkan
3. Membantu mengurangkan kesan selulit sewaktu hamil
4. Membantu merawat luka dalaman ketika proses bersalin
5. Mencegah kegemukkan
6. Mencerah dan melembapkan kulit

Cara minum susu Moeder
Bancuh satu sachet dalam segelas air suam, kacau dan minum segera



Cara Penyimpanan
Simpan ditempat kering atau pada suhu bilik



Harga Moeder

RM159.00 WM
RM169.00 EM


Maklumat lanjut:

Millennial Gen Sdn Bhd
11G, Jalan Keluli AL7/AL, Pusat perniagaan Bukit Raja
Section 7, 40000 Shah Alam
HP : 010 4042769
Office : 03 3358 5344

Website : www.millenialgen.biz

FB : Kelab Ibu Cantik Millenial Gen

12 comments:

  1. Bagus kan.. sekarang nie senang dah dengan ada produk macam nie sesuai untuk ibu mengandung dan ibu yang menyusukan baby kan SA..

    ReplyDelete
  2. Comelnya taufiq..muahh sikit ;)

    ReplyDelete
  3. Comelnya baby. Macam2 product penambah susu skang ni. Yg penting air masak kena minum banyak2 😊

    ReplyDelete
  4. Mungkin echa blh rekemen susu ni utk kakak echa hehe!

    ReplyDelete
  5. bagus untuk ibu-ibu yg menyusukan anak.

    ReplyDelete
  6. Dah agak dah si Fatah Amin yg akan menang ABP ni..

    ReplyDelete
  7. banyaknya khasiat dia kak. memang bagus dan recommended untuk semua ibu yang mengandung dan sedang menyusukan baby ni. mesti meriah hasilnya nanti.

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah senang sekarang ni.. byk betul supplement utk ibu menyusu..

    ReplyDelete
  9. Wah.klu ada next baby nnti boleh cuba:)

    ReplyDelete
  10. Kalau bapak budak nak minum ni boleh tak?

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah