Friday, May 26, 2017

Promo Ramadhan 2 X Box STEA Pure Green Tea RM100

Hi korang...
Ada yang nak kurus macam SA x?jom la ikut SA consume STEA Pure Green Tea...best giler minum green tea ni..takde rasa kelat atau rasa herbs macam sesetengah green tea tau..Esok dah puasa dah..selain berpuasa boleh je consume green tea ni untuk membantu proses detox korang....

Jom baca tawaran menarik di bawah...


Hi ..
Yeayyy berita baik untuk semua...
Bersempena Ramadan yang bakal tiba.
Khas untuk semua kesayangan.
Nah SALE pecah wallet.
Dapatkan STEA untuk kekal cergas sepanjang Ramadan.

Normal price 2 box RM120

Tapi minggu ni kami nak bagi special BELI 2 BOX RM100 JER!!

Jom tunggu apa lagi.

Tawaran bermula hari ini sehingga 5 Jun 2017.

Salam Ramadan❤

8 comments:

  1. haa.. dah jimat RM 20.00.. boleh buat beli kuih time berbuka puasa.. hee~

    ReplyDelete
  2. kalau nak beli contact SA ke? teringin jugak nak cuba hehe

    ReplyDelete
  3. Jimat dah tu. Rugi tak grab skrg.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah