Monday, May 15, 2017

Besar Sungguh Impact Dari #SBB2017

Hi korang,
Semalam selepas sehari habis #SBB2017 kan..sebenarnya tak leh move on lagi..SA kan banyak bertukar-tukar kad blogger..so dapat la msg di whatsaap, msg seperti di bawah yang buat hakak speechless dek...pheww..lap peluh den.....tak sangka ada permintaan..tapi rasanya SA x layak lagi la..besar woi tanggungjawab nak monitor komuniti blogger....ilmu kena cukup...



Salam Kak Suria,

NS tak ada lagi Group Blogger NS kan? Akak tak terfikir nak tubuhkan ke?

SA hanya mampu jawab: 😱😱😱😱😱😱

Am i capable for this task?

Hakak based KL dik....ayoooo.....hakak rasa hakak belum cukup ilmu blogging di dada dik..banyak benda nak kena kaji especially

1. Kemampuan dari segi Tanggungjawab
2. Masa
3. Ada ramai ke blogger dari NS?
4. Belum cukup ilmu
5. Networking kena kuat
6. Belum betul2 dikenali

#hakaktakkuatdek....
#hakakbloggerlamamasihbelajar

Terus terang SA ckp...im not ready yet to handle a community...join grup #AFBdotmy je dulu kumpul ilmu...insyaallah kalau hakak pencen kerja nanti kot...mana tau kan..SA nak buat biz blogging...korang doakan eh....

Huiiii..besar sungguh Impact dari #SBB2017

14 comments:

  1. mcm2 dpt bila ada aktiviti sesama blogger dilakukan.. lagi2 dgn event bru blangsung ni.. dpt mrapatkn apa yang jauh =)

    ReplyDelete
  2. Wah.. Bestnya.. Merapatakan ukhwah.. Memang ohsemlah..

    ReplyDelete
  3. hee~ syok jumpa akak.. terasa aura akak.. nanti kalau ade program lagik, roger2 kak.. boleh lepak.. atie belanja kopi.. hee~

    ReplyDelete
  4. huhuhu...sedih tahun ni tak dapat join

    ReplyDelete
  5. I know you can do it kak. Everyone know you. Mana tau next year dpt award kan. Amin.

    ReplyDelete
  6. Wah.. best tu SA, seronok Kak Sue akhirnya dapat join SBB2017.. Tq SA, bagi akak semangat untuk terus maju 😘

    ReplyDelete
  7. InsyaaAllah... all the best SA...

    ReplyDelete
  8. betul tu kak SA.. hari2 belajar kan

    ReplyDelete
  9. Sadisnya tak dapat join aritu. Kak SA can do it. Chaiyok

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah