Monday, May 8, 2017

Dah Renew Domain Suriaamanda.com

Hi korang..

Yeay SA dh renew domain dah...yahuu...dh x pening kepala..puas tunggu email dari Netkl..ye SA beli domain ngan NetKL...senang berurusan dengan diorang..cepat dan pantas..puas hati sangat...SA rekemen korang kalau nak beli domain boleh berurusan dengan NetKL. Kalau ada yang berminat nak tukar Domain/ beli Domain boleh contact sales@netkl.com
So...domain SA sekarang dah renew untuk setahun.lagi dengan NetKL..next expiry date 1Jun 2018...bagusnya pihak NetKL akam infirm korang sebulan sebelum tarikh expiry korang..bila macam tu senang sikit kita nak manage kan...

14 comments:

  1. Teringin nak ada domain sendiri tp masih berfikir lagi. Tgk kawan2 ada yg dah beli domain sendiri rasa excited juga nak ada domain sendiri.

    ReplyDelete
  2. Kak Sue pun baru aja bayar juga domain, dengan NetKL juga. Senang kan berurusan dengan NetKL..

    ReplyDelete
  3. Bestnya, ada domain sendiri ^^

    ReplyDelete
  4. dah lama blogging sampai sekarang takde domain sendiri dan tak berani nak commit dgn domain kak...blogging pun asyik kelaut je skang

    ReplyDelete
  5. Senang dgn netkl. Saya pun guna netkl

    ReplyDelete
  6. memang senang deal dengan netkl, serba serbi efisien

    ReplyDelete
  7. Sy baru sebulan ada blog rasa2 perlu tak beli

    ReplyDelete
  8. Fae stick to what I have now..takut kalo tak dpt bagi komitmen kalo ada domain sendiri. Rugi kang byr yurannya.

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah saya pun renew sebulan yang lepas

    ReplyDelete
  10. Yeah.. kadang2 best renew domain ni.. rasa macam mula2 beli domain.. teruja sangat..

    ReplyDelete
  11. Dah lama berblog tapi tak de domain lagi. Kena fikir dulu.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah