Monday, May 8, 2017

Menu Bujang Minggu Ini...

Hi korang...

Minggu ni SA x balik Seremban sebab banyak event...so hari ni SA nak up pasal menu yang sempat SA masak...eh..duk bujang pun masak ke SA...harus la uolls i masak macam biasa kalau tak sure la mereput lapar kan...Nama je menu bujang tapi dah macam menu orang berkeluarga....sambil- sambil masak sambil- sambil buat kerja blogging...hehehe...banyak kerja yang kena up ni....kalau takde kerja or takde event dah lama dah SA balik Seremban...tak sanggup MENAHAN RINDU kat anak dara sorang tu....

Jom la tengok menu....ada plak yang msg SA tanya bila nak buat resepi bergambar lagi...eh...nanti la uolls...SA bz skit la...dah x bz nanti insyaallah SA buat ok?


Daging Masak Lemak Cili Api...


Ayam kampung goreng biasa je


Kangkung celur


sambal belacan pedas berapi


Mangga muda


mencicah sensorang

Semua menu diatas tu SA masak semalam...semalam SA tak kemana ada kat rumah sebab siapkan entry untuk event dan product review...penat memang penat la sebab banyak kerja kan...ada lagi yang tak up..mana nak pilih gambar pas tu mana nak upload dan karang entry...mana yang dah ada press release tu agak senang skit...mana yang takde tu yang nak kena buat...

So..korang..jangan terliur eh...hehehe...resepi buat masa ni blom sempat nak buat..nanti la bila semua kerja dah siap SA buat..ok?

6 comments:

  1. menarikkknya daging tu SA....slurpppp..haha

    ReplyDelete
  2. Lapar la tgk daging masak lemak cili api..yumm

    ReplyDelete
  3. Yg mangga tu plg kecur liur di buatnya kak. Haish tak menahan ana tgk. Mana nak cr mangga skrg ni. Huhu

    ReplyDelete
  4. Nieyl jarang dapat masak daging dekat umah...
    sesekali tu teringin pulak..

    ReplyDelete
  5. jaranglah taklapar bila usha blog SA hehe

    ReplyDelete
  6. telan air liur tgk gambar..hihi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah