Tuesday, May 9, 2017

Mereka "Shellout" Tanpa SA Di Office

Last week SA takde..MC 2 hari akibat kecederaan kaki...SA terlupa yang Jumaat ada Shellout session all the ladies...so mereka bershellout tanpa SA dan sorang lagi rakan kerja...diorang jamu SA dengan gambar je la...makan hati SA tengok...korang jangan terliur plak eh...hhahaha..sebenarnya mmg saje je buat korang terliur..


Susun meja kat pantry


Sorang ditugaskan bancuh air


Tadaaaaaa.....well..watak utama la kan..kata shell out


Ada 3 meja..satu meja cater utk 4 orang..maknanya untuk 12 orang


Korang tgok la...jeles tauuu...


Kali ni semua gegirl je...no guys sbb tu buat hari Jumaat


Amboi korang...bukan main erk...focus betul



Sebelum kejadiam...amik gambar dulu


Lagi gambar utk SA...bagi org terliur


Haih...menggoda kalbu..x makan nasi pun x pe..meratah je

Amboiii Lin..bukan main lagi asyik masyuk eh..

Takpe la rezeki korang..SA okey je tp nanti tolong laaaaaa.....tolong la repeat lagi...please...please..please...

Nampak sgt x leh move on...hahaha...mana aci wey...SA pun nak jugak laaa...


7 comments:

  1. aduh2 bestnya tgk SA, mmg ptt paksa depa repeat semula...
    mkn ramai2 gii meriah betul... tak sedar masa berlalu hehehhe...

    ReplyDelete
  2. mak aihhh telan air liur tengok hehehe

    ReplyDelete
  3. Sampai hati mereka ye buat akak terliur. Hehe. Get well soon kak. InsyaAllah jumpa sabtu ni 😘

    ReplyDelete
  4. Lama xbuat shell out.. Dapnye

    ReplyDelete
  5. sdapnya tgk udang dia besar2..:)

    ReplyDelete
  6. syoknya makan berjemaah camne

    ReplyDelete
  7. Bestnya.. kalau hari2 macam ni, hari2 saya datang kerja.. hahaa..

    Aik memang semua perempuan ke kat opis ni?

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah