Saturday, May 20, 2017

Bonding Time Mama dan Anak Dara Di Hujung Minggu

Hari Minggu Mama Dan Anak

Hi korang...

Pergi mana hari ni?SA dan Dania hari ni habiskan masa bersama dengan Atuk dan Uwan. Lama dah mama tak luangkan masa dengan Dania sampai dia merajuk sekejap hari tu...well mama cari rezeki la kakak...So minggu ni SA tolak banyak event semata- mata nak luangkan masa dengan anak dara kesayangan SA ni ha...macam- macam yang kami buat dari sarapan sama- sama kat luar samapai lah balik kampung kejap. Alaa...kampung SA tak jauh...kat Kuala Pilah je...


Bila ada amsa terluang ni la kerja kami...hahahaha...macam- macam hal..mama melayan je kerenah anak dara...makan aiskrim...best plak bonding time kami...disebabkan Atuk dan Uwan ikut sekali takde la aktiviti macam tengok wayang atau shopping...kami ronda- ronda je..ada anak dara dah besar ni best sikit sebab boleh jadi kawan buat- aktiviti wanita...apa aktiviti wanita? Shopping la...apa lagi...tapi minggu ni tak la...balik kampung dan kejap lagi kang kami nak pi Mydin Seremban 2. Dah lama x jalan- jalan...

Nanti SA cerita lai aktiviti kami eh..ada aktiviti kat kampung di next entry..

Stay Tune....

10 comments:

  1. best je dapat mcm tu kann hehhe!

    ReplyDelete
  2. Dah macam adik beradik pulak ..

    ReplyDelete
  3. Best kan dapat luangkan masa dengan keluarga kan SA..

    ReplyDelete
  4. Asal berkualiti itu memadai kan SA...terbaiklah :)

    ReplyDelete
  5. Wow ingat kakak dengan adik tadi...nampak awet muda gitu

    ReplyDelete
  6. Mcm adik dgn kakak jer nmpk. :)

    ReplyDelete
  7. cuaca panas dpt mkn eskrem ngan anakdara best tu

    ReplyDelete
  8. Bestnya dapat luangkan masa bersama..hehe mesti kak dania seronok sakan mama ada..

    ReplyDelete
  9. Dapat spend time dengan yang tersayang satu momen yang terindah.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah