Wednesday, May 24, 2017

Shell Out Last Luncheon Before Ramadhan & Birthday Celebration

Alhamdulillah selesai jugak akhirnya majlis makan tengahari kami sebelum semua berpuasa Sabtu nanti sehingga lah habis puasa nanti..SA dan kawan- kawan  sibuk sejak Isnin malah sejak minggu lepas lagi untuk pastikan majlis berjalan dengan lancar.Walaupun ada dgaan melanda kami anggap satu cabaran dalam menjayakan majlis dan tugas kami. Apapun semuanya dah selesai walau tak semua dapat hadir mejayakan majlis.Ye la semua sibuk dengan projek dan macam- macam agenda office kan.Apapun seronok bila tengok boss pun seronok...

Jom tengok gambar dan telatah masing- masing layan Shell Out...ada yang first time..ada yang mintak plate ...macam - macam...


Semasa persiapan


Tak pandang kiri kanan dah


Malu- malu plak kak Ani


SA berkongsi meja dengan big boss dan boss kecik...


Layannnnn.....


Menghayati betul


Makan...makan..dan makan.....


Semua teruja...


Sebelah petang kita sambut plak Birthday untuk April babies dan May babies...


SA ucapkan ribuan terima kasih buat semua yang menjayakan majlis ini...

Next birthday Celebration selepas raya sebab bulan 6 puasa..alaaaa....lambat lagi la tu kan...well birthday SA plak tu...dah 2 tahun birthday jatuh bulan puasa...sedih tau....
Jumpa lagi korang di majlis akan datang selepas raya...boleh diet dah lepas ni...kalau tak sure susah nak maintain...

Lepas ni takde entry makan= makan dah...yang akan ada entry resepi bulan puasa...

Hahahaha...bertabah la korang....

23 comments:

  1. pjgggg mejaa bershell out...meriah

    ReplyDelete
  2. percaya tak kak yg kami belum pernah lagi berpeluang mkn mcm ni..hihihi

    ReplyDelete
  3. panjangnya mejaaaaaa...seronoknya makan ramai2

    ReplyDelete
  4. Seronok bila makan ramai-ramai macam ini..

    ReplyDelete
  5. wah seronok. kalau kerja ofis memang camni la kan makan ramai2

    ReplyDelete
  6. Meriahnya kak. Mesti riuh rendah kan. Rindu pulak zaman kerja makan2 mcm ni.

    ReplyDelete
  7. bestnya shell out.... terliur la plak.. hahhaaa

    ReplyDelete
  8. Wow.. Meriahnya. Mesti tersandar kekenyangan ni...

    ReplyDelete
  9. Lama xbershellout kak... sedapnye tgk

    ReplyDelete
  10. bestnya makan ramai - ramai, mesti rancak habis kan

    ReplyDelete
  11. hahahaha~ kalau makan ramai2 gini, makan nya kurang.. borak jek lebih..

    ReplyDelete
  12. Meriahnya office kak SA. Selamat menjamu selera

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah