Tuesday, May 2, 2017

Doa Memulakan Sesuatu Pekerjaan

Hi korang...

Hari kedua dalam bulan May, sekejap aje masa berlalu kan? Semoga kita semua di beri rezeki yang berlimpah ruah dan jangan lupa amalkan doa sebelum memulakan pekerjaan, x kisah la kerja apa yang kita buat...


Insyaallah dengan mengamalkan ayat diatas..setiap apa yang kita lakukan mendapat keberkatan..

SA mulakan entry hari ini dengan doa memulakan pekerjaan..moga mood nak update blog semakin meningkat..baik kerja blog mahupun kerja hakiki...SA juga memohon agar Allah melindungi SA dalam apa jua yang SA lakukan hari ini..kenapa kita perlu berdoa?
Kerana dengan berdoa kita merasa dekat dengan Allah.

Sebagai manusia kita banyak keperluan kan?

Untuk memenuhi semua keperluan dan kehendak kita, kita perlu sentiasa berdoa kepada allah agar dia memudahkan perjalanan usaha kita.

Bismillahhirahmannirrahim....

Sharing is caring

14 comments:

  1. terima kasih share doa ni, semoga bermanfaat kepada semua :)

    ReplyDelete
  2. Good sharing SA, betul tu semoga kita semua istiqomah dengan doa sebelum mulakan kerja 😊

    ReplyDelete
  3. mood blogging fae makin kelaut dah.. dah takde idea nak update entri baru..

    ReplyDelete
  4. terima kasih SA share pasal ni... InShaaAllah boleh diamalkan

    ReplyDelete
  5. mari kita sama2 amalkan tiap pagi sebelum keje

    ReplyDelete
  6. Amin... Semoga dipermudahkan semua pekerjaan yg dilakukan...

    ReplyDelete
  7. Amin... Semoga kita semua sentiasa mendapat berkat dariNya...

    Salam perkenalan semuaaa!

    ReplyDelete
  8. Terima kasih SA share doa ni..bagus untuk diamalkan setiap hari..

    ReplyDelete
  9. Semoga perjalanan kita bukan shj selamat malah diberkati... aamiin.

    ReplyDelete
  10. semoga di permudahan segala urusan dan semoga semuanya berjalan dengan lancar. insyaAllah.

    ReplyDelete
  11. Ya Allah.. jadikanlah permulaan hari ini segala kebaikkan dan diakhir hari ini segala kejayaan.. aamiiinn

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah