Tuesday, May 9, 2017

Showcase 2 Jiwa Satu Hati Bersama Aiman Tino, Sandra Mentor & Suffian Suhaimi


Hi korang...
Jumaat lepas kan..SA berpeluang menghadirkan diri yang tak berapa nak sihat sebab kecederaan kaki ke Dewan Tuanku Abdul Rahman, MaTic untuk menyaksikan Showcase 2 jiwa satu Hati Aiman Tino bersama Sandra Mentor dan Suffian Suhaimi..Terima kasih yang tak terhingga buat Kak Rozana Hassan diatas jemputan. Ikutkan SA dh whatsaap bg tau maybe tak dapat datang. Tapi x sedap hati plak sebab kak Ana cakap kalau rasa dh ok jemput la datang bawak family.SA ni jenis kalau dh janji susah nak tolak kan..hati orang SA kena jaga nak plak selalu dapat job dari Kak Ana.Apapun..SA dtg dengan kaki yang berbalut dan jalan yang sangat tempang..hahaha..tau omak abah den anak bertuah diorang ni cedera confirm kena paksa balik..tp sebab banyak kerja blogging nak kena settle so duduk dendiam siapkan sudah...ni pun banyak pending lagi ni...showcase start 9pm dan SA hanya mampu bertahan sampai kemunculan Sandra je..lepas tu SA balik..


Poster/bunting event


SA di depan backdrop & banner event


Nampak x kaki berbalut


Masa ni blom start majlis..SA duduk di row Media..x nak duk depan nanti kena panggil naik.pentas



Mcee yang sama masa minggu setiausaha...lupa plak nama dia..


Suffian Suhaimi memulakan persembahan dengan lagu popularnya. 5 buah lagu dia dendangkan malam tersebut


Antara penonton yang hadir



Suffian dan penonton dari Brunei


Persembahan Suffian dan Sandra Mentor dengan lagu Love you Like A Love Song 





So far semua terhibur dengan persembahan cuma SA x sempat nak tunggu sampai Aiman Tino keluar.Keadaan kesihatan x mengizinkan..kesian Dania SA x leh nak tunggu Aiman Tino..tp x pe sebab sebelum tu SA dh amik gambar Aiman Tino banyak masa event Minggu Setiausaha.As long as Dania happy kan...

Alaaaa.....rindu my Dania laaaa.....


8 comments:

  1. dah ok ke kaki tu kak? kenapa dengan kaki akak sampai berbalut tu? take a good care ye.

    masa ana ke BGR tu pun sama kak. tgh sakit teramat sgt sampai kena amik pain killer tp sebab first time dpt invitation kan kena lah gagah kan diri hadir ke event tu.

    ReplyDelete
  2. abg long peminat aiman tino kak hahahahah..ni klu bawa ari tu ada yg tak nak balik ni

    ReplyDelete
  3. bahaya kalau anak-anak dengar aiman tino ni hehehe

    ReplyDelete
  4. Bestnyaa akk.. tapi xde rezeki nak tengok Aiman Tino.. takpelah, next time inshaAllah ada rezeki akk tu..

    ReplyDelete
  5. Laki saya suka sangat lagu permata cinta aiman tino....hehe

    jemput singgah sini : http://zaidilina.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. Anak-anak Kak Sue minat juga dengan Aiman Tino nie..

    Semoga cepat sembuh ya SA, jaga diri tau..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah