Monday, April 8, 2013

Followers Dah 766


Members (766More »





Terkejut beruks aku tengok pertambahan followers pagi ni tadi....Dah 766 dah...agak2 dalam masa terdekat boleh x cecah 1000 followers...sapa la yang bertuah pemegang angka 1000 tu kan...
alhamdulillah..masih ada yang sudi nak follow blog yang ntah apa2 ni...special thanks to Farah adik Manis
memandangkan aku one of the sponsor hadiah GA dia...maka ramai la yang join kena follow blog aku ni...well..dorang follow kerana terpaksa ke atau rela...hehehehhee....larikkkk...
Kepada follower aku yang lain kalau nak join GA farah...sila klik link  INI jom la join....tanda support kepada rakan blogger kita...hadiah pun banyak tu...apa tunggu lagi...moh la join...

5 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah