Wednesday, April 10, 2013

CHOC FROM MAKKAH


Bos bagi choc...banyak sebenarnya tp x kan aku nak makan sensorang kan...
aku amik 4 ketul ni je..pas tu bagi kat budak2 lain...habis semuanya..
sib baik sempat asingkan 4 ketul ni...bukan apa...ada tikus besar yang bukan dari department kitorang pun sama menyebok...bukan x bagi tp siap tikus tu tanya..boleh ambik ke ni..xde pun pelawa saya..
aduhai...mcm ni nyer orang pun ada..pas tu tanya lak aku...bos xde ke bagi special hadiah kat akak...
aku tanya hadiah apa?ye la dia kan balik dari umrah..mesti ada beli apa2 untuk akak kan..
Hello...en bos aku tu pi buat ibadah..bukan pi shopping..kalau pi shopping mcm2 aku dapat ni...ada ke tanya soklan mcm tu...ntah apa2 ntah...dia dah bagi choc pun dah kira bagus...
macam2 hal..

10 comments:

  1. Kite suke kurma salut cekelat...

    ReplyDelete
  2. slm sis!owh lbh krg samalah coklat yg saya dpt gak dr bos,dia gi ramai2 dgn fmly,tmasuk ank bos(ofcemate jugak).saya pun syukur sgt bos dll slmt blk mengerjakan umrah,dptlah coklat,air zam2 dan kurma,kcg dll tu.yelah pelik kalau org tya dpt apa je.ingat bos gi jln mkn angin ke he3...

    #nice number followers 777

    ReplyDelete
  3. mentos pon bos bg eyhh... hehehe...

    coklat pon sedap... !!

    ReplyDelete
  4. Ada jugak yang macam ni ye kak...

    ReplyDelete
  5. mentos tu dari mekkah jugak ke along?

    ReplyDelete
  6. Biaselah tu kak. Kerenah org. Maafkan jelah die. Heheheh...

    ReplyDelete
  7. baiknya hati..tapi elokla sikit sama sikit kan..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah