Monday, April 22, 2013

Rumpai Laut Berkesan Rawat Sakit Jantung

artikel tentang PMC berkesan untuk rawat sakit jantung..
Sedap diminum bersama2 soya
boleh jugak di hancurkan dan jadikan scrub utk badan...

Ada yang ckp PMC ni xde collagen...sebab tu ramai dah stop beli...aku pun x tau la sejak bila plak rumors tentang PMC ni takde collagen padahal dah diiktiraf dah pun..sedangkan banyak jer keluaran dari Sampoerna ni..aku dah beberapa bulan amalkan...so far ok jer..kulit makin cantik..kulit muka dah bertambah cerah dengan pemakanan yang konsisten..kalau ko baru cuba makan sepeket jer dah tu nak feed back mcm Rozita Che Wan..aku x boleh la nak bagi JAMINAN..itu MAGIC namanya..dah terang2 tulis jadikan amalan/ pemakanan yang berterusan dan konsisten baru nampak kesan kan...aku cakap sebab aku dah makan beberapa bulan baru nampak kesan...tumit kaki jadi cantik..dan badan memang sedap..tp kalau penyakit nak singgah itu kuasa allah kan...kita makan PMC ni untuk kesihatan dalaman jugak...bukan makan sekali terus jadi cantik...

ada yang berminat nak cuba?
aku tengah buat penghabisan stok ni...ada 20 pack jer tinggal lagi..

2 bungkus RM50 Free postage
5 bungkus RM100 Free postage
nak masakkan pun boleh tp RM35 (3 Bekas) COD @ KL Sentral shj


stok kat tangan ada kaler kuning / putih  jer...kaler pepel dan hijau dah abih stok...tgh tunggu supplier hantar stok pepel..sapa nak booking dulu inform aku eh

sms/whatsaap aku 0123319641

4 comments:

  1. tak pernah lagi mencuba PMC ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ann cuba la..ini makanan tambahan..bukan untuk cantik semata2

      Delete
  2. ada baca penyebaran pasal PMC takde kolegen kat FB... dengki je semua tu... kolegen mahal semua dah tak laku... mcm2 plak disebarkan... senasib jgk ngan rokok Vapour tu yg konon bahaya utk kesihatan... dah nama rokok mmg le sume bahaya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..banyak keluar kat FB..ni semua yang dengki la ni...

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah