Tuesday, April 9, 2013

Bunga- Bunga Cantik Menghiasi Office

Office Malakoff asyik dapat bunga jer sekarang ni...almaklumlah..dah pindah opis baru...ramai la yang hantar bunga kan...mcm2 kaler ada..dan yang menarik perhatian aku bunga2 ni je..

 cantik kan?
 lupa nama bunga ni but kaler dia sweet sgt2..
 bunga ros yang cantik tp sayang dah kembang sgt..
 kobis ke ni? entah la...no idea...agak2 xde sayur nak lunch leh la amik kobis ni kot..kan?
ni bungan kat meja receptionist...pun cantik gak...

Wanita dan bunga mana boleh dipisahkan..betul tak?
tp ada jugak wanita x suka bunga...
betul?salah?
Jom Share...

19 comments:

  1. cantik2nya .. semua bunga hidup kan?
    suka tengok bunga yg pertaman tu, 2 tingkat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. of coz bunga hidup dear...every week mesti ada 1 basket bunga menghiasi meja receptionist..

      Delete
  2. Cantiknya...mst bau harum jerk bila ada bunga2 segar tu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..harum..pas tu sure nak berhenti kat situ belek2 bunga

      Delete
  3. Cantik sgt....sejuk mate memandang....

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul lieya...kan betul along ckp..wanita dan bunga x boleh dipisahkan

      Delete
  4. cantik.. boleh bawak balik tak?? hehehe

    ReplyDelete
  5. Ofis akak malakoff kat KL sentral ke??

    ReplyDelete
  6. prettylicious bebeh! I love flowers tu... lagi2 bila dapat one bouquet of flowers being delivered to office...ahaks! *_^ wink... wink

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik abg bagi la tu kan...cik abg akak x romantik..so akak x pernah dpt bunga...apa kata adik manis hantar..huhu

      Delete
  7. Cantik bunga2 tu, tapi sayang akan layu juga... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul kakcik..sebab tu SA suka amik letak kat meja, ada staff amik jugak every friday sebab weekend nak pi kubur katanya

      Delete
  8. assalamualaikum suria...wah cantiknya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam mama...eh...Suria memang cantik..hehehehee...

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah