Tuesday, April 23, 2013

2nd Day> Workout Session

Workout Session!!!

 yang baju oren tuh boss aku..Dr Nizam
 Mazley, Azlan and Asraf
 semua kena dera ala2 bootcamp
 instructor is Azmir...memang trainer bootcamp..bukti satu dept aku sumer lelaki dan aku sorang jer perempuan..
 separuh mati aku tgok diorang ni semua...hehehehe...
boss aku sporting giler..
 time ni kul 7.30 am..masih berkabus lagi...
 x nampak sgt gunung tuh...cuaca x sejuk pun...
 haaa..ni dah kul 8 lebih kot..
 ok..cepat...non stop nyer training ni...
 seksanya semua.....Azmir macam dah biasa jer..Azmir mmg trainer bootcamp yer..
hahahahaha...kesian tgok dorang...

Aku?
aku lepak2..jalan2..santai2..sambil tgok dorang ni workout...masing2 berbulu jer aku x join...
dah aku memang dah ada surat doctor..x leh join apa2 aktiviti kan...nasib la...hahahahah...
tp kesian la kat dorang sebab badan sakit2...cramp sana sini...
mana x nya..ada yang dah bertahun x senaman...

Sambung next entry eh...


10 comments:

  1. cekcinye abang2 dalam gmbr tu... hehehe

    ReplyDelete
  2. Hepilah tu dapat escape...hehe

    ReplyDelete
  3. hihihi, tapi best jugak ramai-ramai mcm ni. agak-agak bape kilo terbakar lemak dorang tu kak? hikss

    ReplyDelete
  4. Wah..bukan main lagi diaorang....oooo kak long ngelat ek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada ngelat....dapat surat doc..along demam and batuk masa tuh...

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah