Friday, April 5, 2013

Tour Seremban KL Last Part

Dah sampai last part...sebelum tuh bawak mak abah jalan2 dulu kat dalam KLCC ni...xde la mood shopping2...mak ngan abah x nak shopping...mood jenjalan jer...

 Dania bab ni dia suka....berambar depan Boutique Harrods..
 with Atuk ngan Uwan...
 Kat foyer KLCC
 Dania marah aku amik gambar dia kat sini...sebab dia ckp..."Dania dah besar la mama....mama ni..."
 masuk plak kedai Harley Davidson ni...Abah nak tengok2..layankan aje...
 x dapat beli...dapat pegang dan amik gambar jer cukup la...kan Abah..
 hajat nak masuk Petrosains pun x tercapai bila tgok yang beratur nak masuk sikit nyer ramai...sure lama berdiri nak beratur...so..x yah..kita turun bawah semula...
 ishhh...suka gambar ni bila semua senyum happy....kaunter eskrem..moo..mooo...semua kenyang so xde beli apa pun...dah offer..masing2 x nak...kelakarnya masuk kejap Isetan depan tu...saje nak tgok mak abah nak beli apa2 tak...bila mak belek sebiji epal RM36...terus x jadi beli pape...hahahahaha...memang la...buah import yang ada class..mesti la mahal kan..nak2 yang dibelek tu epal Japan...hehehehe...besar mmg besar..sesuai la harga dia...aduhai...takut mak aku tgok rega...
 then teruskan perjalanan nak balik plak...
 looks tired kedua2nya...but they enjoyed...hopefully..
 Abah dalam komuter terus lelap...sabar jer la...caner nak jalan jauh ngan aku lagi ni...
tiket perjalanan kami...3 dewasa dan 1 kanak2...RM36 kesemuanya...pergi balik...
aku nyer tambang 50% sebab ada kad diskaun...satu kad entitle sekai diskaun yer...x dapek nak semua diskaun de...

Maka berakhirlah entry Mak Abah aku ni...
nanti ada masa...panjang umur..leh pi jenjalan lagi...semoga allah murahkan rezeki aku...
boleh bawak pi jalan2 jauh lagi...untuk dania dah ada 2 destinasi menunggu...Malakoff support 1 destinasi..dan satu lagi yang aku dah janji ngan dia..nak pi Genting berdua je..soon...insyaallah...

7 comments:

  1. ini memang betul2 journey ni... heee... lain kali, suruh anak buah i bergambar depan butik gucci dan juga zara ek kakak manis... ^_^

    ReplyDelete
  2. kak sorry lama tak dtg sini busy la :(

    wah bestnya parents akak dtg sini ye bawak dorg pg jalan jalan la ye

    ReplyDelete
  3. kalau mak ayah den memang tak larat nak berjalan kat shopping complex lama2...

    ReplyDelete
  4. Seronok kan kalau bwk org tua jalan2... rindu nak bwk mak-mak jln2... :))

    ReplyDelete
  5. dh tersedia follow sini.. dari segmen Farah Bubbles

    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. in shaa Allah smoga akak dimurahkan rezeki lagi..aamiin

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah