Wednesday, April 3, 2013

Tour Sbn - KL - KL Seremban on Sunday

Mak Abah x pernah merasa naik Komuter ngan LRT...so...x nak di perkunun2kan bila orang tanya nanti..
maka aku dengan inisiatif di samping bawak dorang pi opis baru aku kan..
aku nak kemas apa yg patut..sajer la bg dorang jalan2 opis aku....then bawak dorang pi KLCC naik lrt...
just tunjukkan diorang mcm mana aku hari2 naik komuter pi keja...balik Seremban...haaaa....mcm ni la anak sulung diorang ni cari rezeki di tempat orang...

 tgok jer komuter dorang excited..Abah la..sampai salah simpang nak masuk parking KTM..
terpaksa turn balik..
 panas terik kat Seremban...tp x menghalang mak abah aku excited nak turun KL
Ini train ke Sungai Gadut
 yeay...train dah sampai...
jom naik cepat...tgok la tourist guide tuh... 
 Mak Abah dah naik Komuter...yeay....seronoknya...
 x reti duduk diam...
 one more pose...

So far Mak Abah aku seronok la...cuma dorang complain bergoncang2..memang la..nama pun ketapi kan..
sampai Abah sakit2 badan..dah macam jetlag lak..kelakar...

well masa aku buat entry ni..aku dalam keadaan demam gigil2 dalam opis...
terpaksa buat entry auto publish coz..Aku MC...
pindah opis baru terus demam...penat giler la kot..packing..peh tu unpacking...mana x demam...
tp aku demam disebabkan sore throat..tonsil bengkak...so..entry2 lepas ni yang korang baca..
adalah auto publish yer...
Mak Jemah merehatkan diri sehari jer....

11 comments:

  1. manjanya... pindah opis terus demam... hehehe

    ReplyDelete
  2. kalau pegi KL mmg senang naik lrt, hihihi, pengalaman baru untuk mak n abah akk :)

    ReplyDelete
  3. heee happynya dapat naik train =)

    ReplyDelete
  4. heheh.comelnya parents kamu.:D namee dulu masa mula2 naik ktm pun rasa macam excited gilo. haha

    ReplyDelete
  5. Hehehehe....sy rindu nak nek ketapi. Dpt amik yg katil tu. Best gak tu kak.

    Kak, moga lekas sembuh ya? Skg ni mmg musim demam la kak.

    ReplyDelete
  6. Wahhhhh..
    Excitednya..
    Sampai salah2 simpang.......
    KTM sekarang dah selesa...

    ReplyDelete
  7. kesiannya tuan blog demam... semoga cepat sembuh

    ReplyDelete
  8. sekali sekala naik best wooo...sebab saya dah lama tak naik! haha

    ReplyDelete
  9. Tonsil bengkak, sila pantang ais, makanan berminyak/pedas...dan minum air byk2..jgn gi karaoke...hahaha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah