Sunday, April 21, 2013

SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY

Jom join segmen jom....

SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini jika tidak paham2 je ok...
2. LIKE la page ni : PERSONAL BLOG |HAZWANHAIRY.COM
3. LIKE page penaja : I LOVE BLOGGING
3. Tajuk SEGMEN SEMINGGU BLOG HAZWANHAIRY
4. Tempek header diatas.
5. Link kan entry anda pada post entry ini

Simple kan?xperlu buat karangan..Kalau rajin buatlah karangan apa-apa mengenai blog ni.
Tarikh tutup : 25/04/2013
Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Pemenang akan di ketahui pada 26/04/2013 
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING. 

HADIAH
Utama : Baju I LOVE BLOGGING
4x Pemenang : Topup Rm5

CONTOH BAJU

Follower Suriaamanda kalau nak join sempat lagi...jom join...at least kita support rakan blogger kita...
menang kalah tu adat ye...kalau ada rezeki alhamdulillah....ingat tarikh tutup 25 April 2013...apa tunggu lagi...jom join....


3 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah