Tuesday, April 2, 2013

Pemenang KE 9 GA > MALAYSIA NEXT TOP LUCKY BLOGGER


PEMENANG KESEMBILAN : No 74 
Hadiah: Sebuah Buku/Novel keagamaan tajaan Mas Zull
Dimenangi oleh : SURIA AMANDA

Alhamdulillah...syukur ke hadrat Allah swt walau dapat tempat ke 9 
aku sangat2 berbangga...bertuah...beruntung...ingat senang nak menang? 319 peserta dan aku antara pemenang...special thanks to MD sebab memilih SA..x sangka ada tuah kan...next pemenang kena tunggu pengumuman dari MD..thanks also buat penaja hadiah Mama Maszull..
specil thanks jugak buat adik manisss DIVA sebab beliau yang inform aku pagi semalam...
biasa la si bubly tu..aku harapkan dia jer la kalau nak tau apa2...
dah tgok jugak video Keek adik maniss...amboi...terus Diva ko kan...ada keek bagai...
Akak Diva ni x leh la nak buat..kang turun tahta Diva plekss kan....hahahahha....ko jadi penyampai radio la adik manisss...hakak support 200%..

AUTO PUBLISH ENTRY

10 comments:

  1. ekekekeke... berbakat ker nak jadi penyampai radio? lol..ada dalam list cita2 dulu... masa memula meme ler nak...tapi biasalah zaman2 jahiliyyah x tau macam mana channel nak gi... ada contact? boleh apply... wakakaka.... try untung nasib... erks...umur dah masuk 3 series ni laku lagi ker nak jadi diva radio?

    *jadi penyampai radio takper kak...jangan jadi penyampai x bertauliah... and... A BIG CONGRATULATIONS to president kelab DIVA! *_^ wink...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear...betul..jgn jadi penyampai x bertauliah..

      Delete
  2. assalamualaikum suria...tahniah2 yer...tunggu hadiahnya nanti..:)

    ReplyDelete
  3. tahniah yer dear

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah