Monday, April 22, 2013

Mood Berangan


Berangan x salah kan? Berangan itu kan FREE jer....
cantik tak rumah kat atas ni?
Jom sama2 berangan ngan aku jom....

14 comments:

  1. dpt ngumah mcm tu, tak p bercuti memaner pun takpe weh

    janji bibik kena ramai, salah sorang special jadi tukang urut. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi ko nok...bukan main lagi berangan..lg tinggi dari aku..

      Delete
  2. heaven kalau dapat rumah cenggini...wakakaka...tapi memang x salah kalau kita berangan... *_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. duk rumah cenggini sensorang pun xper kan...tp kena ada maid la..hahaha

      Delete
  3. Replies
    1. eh sure betul..ni gambar ni amik dari design someone beli tau...

      Delete
  4. time hujan2 ni nak follow berangan jugaklah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada nescafe o ngan goreng pisang pun best..kan?

      Delete
  5. sgt cantik. nk berangan jugak..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah