Thursday, April 25, 2013

Giler Main ni....


Comel x?


Aku skrg ni gile hadap benda ni...dah besau dh haiwan peliharaan aku..hihihi...Dania la ni suh aku install..ada Candy Crush Saga jugak tapi aku sangat stress...baru level 29..ntah bila nk naik level ntah..aku main game ni time dlm train. .mmg leka..pas tu stress sorang2...jap lagi meeting..kalau ada masa aku update lg eh..limited access ni sbb guna hp...okbai...

posted from Bloggeroid


17 comments:

  1. x nmpklah pulak game apa yg u main sis..tp dee candy crush saga tu dlm dok nak give up dah level 91..hehehe..

    ReplyDelete
  2. sila install candy crush saga tu cecepat...ekekeke...pou ni cam menarik nak tengok kat iTunes Store ada tak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dh lama install tp stress main..asyik out of moves je..baru level 29

      Delete
  3. owh..yg nih haiwan peliharann yg nma pou tuh..haha..
    mmber suka sgt main bnda nih..hsna xdak hfon canggih tu yg x brapa pham sikit..=P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai..cian husna...x pe..esok2 dh ada sila install ok?

      Delete
  4. aku pun tgh giler main pou ni...nama pou aku ni 'mukhriz'...heheh...pou aku ni pun dah gemuk, dah lebar skrin aku tu...haha...aku sayang mukhriz ni tau nok..aku jaga makan pakai dia mcm aku jaga anak aku sendiri...ekekek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh nok leh ltk nama eh...pesal aku x tau...cik abg aku pun suka game ni nok...

      Delete
  5. den dah lama tak main game...huhu

    ReplyDelete
  6. hehe comel giler.. patutlah Zaza tengok ada orang post gambar natang tu kat IG tupanya game yer..
    nnt kita install
    Candy crush saga tu pun 1 hal jg.. tertekan betul main natang tu hehee

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah