Friday, April 26, 2013

Hoih..lawanya..


Ini kalau anak dara aku tgok confirm meroyan suh aku beli ni....cantik dan murah plak tuh..RM60 instead of harga asal RM109...
Genuine Hello Kitty Plush Towel Blanket
Delivery to WM only...
Klik kat sini...
http://www.mydeal.com.my/deals/kuala-lumpur/RM60-for-genuine-Hello-Kitty-Plush-Towel-Blanket?
Kak Zaliza ni saje jer bg link ni suh aku teruja..dia xde anak lelaki katanya...
Korang..weekend ni andai ada kesempatan aku jenjalan rumah korang eh...blogspot dh kena blog kat opis ni...so limited access skit...harap korang sabar eh..xde update bukan bermakna aku lupa kat korang...nanti aku update wrislet baru untuk korang...no worries ok...thanks pada yg support Sophie Paris dan Alfio Raldo...

posted from Bloggeroid


6 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah