Saturday, April 13, 2013

Check Darah


Last aku amik darah dan pi checkup bulan posa tahun lepas..knp kena check? Doc ckp demam aku berlarutan takut ada denggi...dh lama x amik darah. .sakit skit la..lucky white blood count aku 10.9 je tp sampai border dh..kalau lebih sure kena tahan ward..now aku masih batuk teruk..tekak pahit and hilang selera mkn...ada chances kurus ni...

posted from Bloggeroid


12 comments:

  1. Haih, iha pun dah dekat 6 bulan tak ambik darah.. maybe bulan 6 nanti kot.. get well soon ye kak.. :)

    ReplyDelete
  2. slm sis.saya 2 thn lps kena denggi ingatkan dmm biasa jelah.tp ms kt ofce dh rs pelik knpa nk ms solat nk sujud kpla rs skt gila.esk pg2 trs check kt klinik,doktor thn sbb low blood.dh lah mmg saya ni dr kcl low blood.ambil dr sana sini trs kena naik ambulan gi hosp putrajaya...huwaaa merasa gak naik ambulan.

    smpi2 mcm gak kn check n doktor letak saya kat zon kritikal huhu.trk kena leter ng doktor sbb jgn ingt dmm biasa2 je kalau dh lbh 2 hr mmg kn gi klinik.mmg slh diri sdri pun.nsb baik demam denggi biasa tp cuti 2 mgu tu mmg kepala still bengal,bdn rs lemah.

    mak masakkan sup ketam,abah belikan berkotak jus fruit tree manggis dan hubby berbotol2 100 plus,kembung perut.hrp sis cpt sembuh ye...

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum suria...kesian nyer moga segera sembuh....;)

    ReplyDelete
  4. AJ time nurse nak cucuk tu je rasa macam ngeri.... =D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah